Motorruimte isolatie

Tonen als Foto-tabel Lijst
Tonen als Foto-tabel Lijst

Als je in het bezit bent van een boot weet je dat er vaak geluiden komen uit je motorruimte. Met de juiste motorruimte isolatie kun je deze geluiden dempen. Kijk eerst of je luiken zwaar genoeg zijn, daarna naar je vloeren en je opslagtanks. Als je zeker weet dat deze geen geluidslekken hebben kun je doorgaan met het isoleren van je motorruimte. Ook door kieren in de motorkast te dichten kun je geluid dempen. Hoe beter je de motorruimte van isolatie voorziet hoe minder geluiden er zullen lekken. Heb je nog vragen over de isolatie van je motorruimte? Neem dan gerust contact met ons op!.

Motorruimte isolatie boot

Voor de beste vaar ervaring heb je motorruimte isolatie op je boot nodig. Wanneer je er zeker van bent dat de rest van je boot voldoende geïsoleerd is kun je gaan kijken naar isolatie voor je motorruimte. Dit doe je door absorptiemateriaal aan te brengen op de randen, wanden en planken van de ruimte. Kies het juiste product dat past bij de temperatuur van je motorruimte. Zo is er motorruimte isolatie voor je boot voor hoge temperaturen en voor lage temperaturen. Met ons grote assortiment zit er altijd een product tussen dat past bij je wensen!

Motorruimte isolatie kopen

Nautic Gear is hét adres om je motorruimte isolatie te kopen. Deze isolatie is te gebruiken als je bijvoorbeeld last hebt van geluidslekken in je motorruimte. Dit geluid wordt geproduceerd door je motor, of door trillende onderdelen. Alle isolatiematerialen om geluidsoverlast tegen te gaan kun je vinden in onze uitgebreide webshop. Neem ook eens een kijkje bij onze meters van Wema. Hiermee kun je bijvoorbeeld de temperatuur in je motor meten. Neem voor vragen of wensen contact met onze klantenservice!