Scheepstoilet

Scheepstoilet

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Het is tegenwoordig geen overbodige luxe om een scheepstoilet aan boord te hebben. Gelukkig is deze volop verkrijgbaar in ons ruime assortiment! Wij hebben toiletten van verschillende merken zoals Laguna en Jabsco. De meeste scheepstoiletten kunnen zowel onder als boven de waterlijn gemonteerd worden. De onderdelen zijn corrosievast waardoor ze lang meegaan. Heb je vragen of weet je niet zeker welk scheepstoilet geschikt is voor je boot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, daar helpen onze deskundige medewerkers je graag!

Scheepstoilet inbouwen

Wil je je scheepstoilet zelf inbouwen? Geen probleem, de toiletten in ons assortiment zijn eenvoudig te monteren. Ook de onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen. De meeste toiletten zijn geschikt voor zowel zout als zoet water. Naast scheepstoiletten vind je bij ons bijvoorbeeld ook een Drinkwaterpomp voor nog meer comfort aan boord. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende pompcapaciteit en kun je net als het scheepstoilet eenvoudig inbouwen!

Scheepstoilet kopen

Als het vaarseizoen weer begint is het hoog tijd om een scheepstoilet te kopen. Bij Nautic Gear vind je een ruime keuze aan toiletten van verschillende materialen zoals keramiek en porselein. Ook kun je na een toiletbezoekje aan boord je handen wassen, met behulp van onze Waterkranen. Deze kun je net als het scheepstoilet eenvoudig kopen in onze webwinkel! Wij bieden je de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!