Scheepstoilet

Scheepstoilet

Raster  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Raster  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Het is tegenwoordig geen overbodige luxe om een scheepstoilet aan boord te hebben. Gelukkig is deze volop verkrijgbaar in ons ruime assortiment! Wij hebben toiletten van verschillende merken zoals Laguna en Jabsco. De meeste scheepstoiletten kunnen zowel onder als boven de waterlijn gemonteerd worden. De onderdelen zijn corrosievast waardoor ze lang meegaan. Heb je vragen of weet je niet zeker welk scheepstoilet geschikt is voor je boot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, daar helpen onze deskundige medewerkers je graag!

Welk Scheepstoilet moet ik kopen?

In ons Blog Artikel: Welk Scheepstoilet moet ik kopen? leest u alles over de verschillende scheepstoiletten die te koop zijn. Het bekendste ne meest verkochte model is het pomptoilet al snel gevolgd door het standaard elektrische scheepstoilet. In dit blog leest u alle basis informatie met betrekking tot het kopen van een scheepstoilet>
Welke slang moet u hebben? Wat is een beluchter. Op dat soort vragen krijgt u eenvoudig antwoord.
Bedenkt dat een scheepstoilet anders werkt en dus ook andere aandacht vraagt dan een toilet thuis. Gebruik de jusite schoonmaakmiddelen en niet de standaard supermarkt toilet-schoonmaak-artikelen. Deze zijn veel te agressief en vreten de pakkingen en rubbers van uw scheepstoilet kapot. Dat geld ook voor standaard antivries.
Dit soort schades openbaart izch altijd in het voorjaar, na de winterstalling. Heel vervelend wat schade door gebruikt van verkeerde chemische middelen vallen niet onder garantie. Goedkoop wordt dan Duurkoop! Gebruik dus de jusite schoonmaakmiddelen en houdt uw scheepstoilet in de winter vorstvrij met de jusite antivries.
In ons blog leest u er alles over.

Gebruik je de jusite middelen? Dan gaat een toilet met het juiste onderhoud gauw 10 of meer jaar mee.

Scheepstoilet inbouwen

Wil je je scheepstoilet zelf inbouwen? Geen probleem, de toiletten in ons assortiment zijn eenvoudig te monteren. Een handige doe-het-zelver kan prima zelf een scheepstoilet inbouwen. Bedenk wel dat wanneer u zelf een toilet inbouwd u bij storingen ok zelf zult moeten sleutelen. Wilt u dat niet? Schakel dan een goede scheepsmonteur of jacht-onderhoudsbedrijf in. Echter in de meeste gevallen is vaak met een beetje hulp diut een klusje dat zelf te doen is.
De meeste toiletten zijn geschikt voor zowel zout als zoet water. Naast scheepstoiletten vind je bij ons bijvoorbeeld ook een Drinkwaterpomp voor nog meer comfort aan boord. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende pompcapaciteit en kun je net als het scheepstoilet eenvoudig inbouwen!

Jabsco toilet

Als het vaarseizoen weer begint is het hoog tijd om een scheepstoilet te kopen. Bij Nautic Gear vind je een ruime keuze aan scheepstoiletten.
Een Jabsco toilet is een veelverkocht toilet. Zowel het elektrisch model als het pomptoilet van Jabsco zijn al jarenlang een best seller.
Heeft u vragen over een Jabsco toilet? Dan helpen wij u graag!

Ook kun je na een toiletbezoekje aan boord je handen wassen, met behulp van onze Waterkranen. Deze kun je net als het scheepstoilet eenvoudig kopen in onze webwinkel! Wij bieden je de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!