Boot kompas

Boot kompas

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Altijd de juiste koers met een boot kompas van Nautic Gear. Een kompas aan boord is de basis van alle navigatie en het enige dat nog werkt wanneer de stroom uitvalt. Dit handige hulpmiddel mag niet ontbreken op jouw schip. Daarnaast zijn de kompassen dusdanig prachtig afgewerkt dat het een ware aanwinst voor jouw boot is. De ingebouwde compensatoren zorgen ervoor dat je boot kompas niet stoort met andere elektronische apparaten. Hierdoor zijn kompasafwijkingen nihil. Tevens zijn de meeste kompassen nog te kalibreren om zo de meest zuivere aanwijzing te krijgen.

Boot kompas inbouwen

Wanneer je een compleet dashboard wilt hebben, kun je kiezen voor een boot kompas. Stijlvolle montage is zeker een optie met de inbouwkompassen van Nautic Gear! Je kunt ook kiezen voor een stijlvol beugelkompas. Met behulp van de kaartplotters zorg je ervoor dat je altijd koers blijft houden. Laat je je boot kompas inbouwen? Dan kun je deze direct koppelen aan een 12 volt aansluiting. Hiermee gebruik je ook tijdens avonduren je kompas met behulp van de nachtverlichting die in sommige modellen standaard is ingebouwd.

Boot kompas kopen

Ben je van plan een boot kompas te kopen? Dan kun je bij ons kiezen uit diverse varianten. Naast inbouw- en beugelkompassen leveren wij ook hand- en schotkompassen. Bekijk onze verschillende producten uitgebreid en maak een keuze die het beste bij jouw boot past! Wanneer je niet je koers wilt bepalen maar je locatie, raden wij je aan om voor een handpeilkompas te kiezen. Bij Nautic Gear kun je je boot kompas kopen voor een scherpe prijs. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering!