Gerber Multitool

Gerber Multitool

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Bekijk het Gerber multitool assortiment voor messen en multi-tools van de hoogste kwaliteit. Een must-have voor de zeilers, vissers, sporters en avonturiers onder ons. Maar ook wanneer je er af en toe met de boot op uittrekt is een goed Gerber mes of Gerber multitool geen overbodige luxe. Er kan altijd een moment aanbreken waarop een lijn doorgesneden moet worden, een tang of schroevendraaier van pas kan komen of wellicht een leven gered kan worden en tijd van essentiel belang is.

Gerber Multitool

Ook de Gerber multitools zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en soorten. Zo zijn er multi-tools ontworpen om te voorzien in simpele en veelvoorkomende taken, maar ze zijn er ook voor meer professioneel en zelf militair gebruik. Dit uit zich in éénhandsopening modellen, vlinderopening modellen, zak multi-tools en multi-tools in unieke en nieuwe uitvoeringen. Twee van de meest populaire modellen zijn de Center Drive multitools en de Suspension multitools.

Gerber Center Drive Multitool

Een van de meest populaire innovaties bij Gerber is de Center Drive techniek. Dit revolutionaire design doet niet onder voor een echte, stevige schroevendraaier en ander gereedschap. De center axis aandrijving van de Gerber Center Drive zorgt voor optimale koppeling en rotatie. Een langer mes en het speciale openingsysteem met één duim maakt dit één van de meest efficiente en gebruiksvriendelijke multi-tool modellen.

Gerber Suspension NXT Multitool

Een ander poplulair model binnen het Gerber assortiment is de Gerber Suspension (NXT). Dit model is geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik, met een uitgebreid arsenaal aan tools. Met de handige clip bevestigt u de suspension modellen gemakkelijk aan riem, tas of broek.

Gerber Messen

De Gerber messen zijn geproduceerd om te dienen als probleemoplossers, levensredders en avonturiers. Het Gerber messen assortiment bestaat uit ontwerpen van hoge kwaliteit. De messen van Gerber zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de Gerber messen te verkrijgen als vast model (fixed), opvouwbaar model (folding) en automatisch openend model (automatic opening) afhankelijk van het gebruik en het doel. De messen worden ontworpen en geproduceerd door Gerber in Amerika (Portland, Oregon). Gerber blijft innovatief en streeft naar meer en beter, Unstoppable dus!

Gerber Multitool Kopen

Bespaar tijd en moeite met de uitstekende kwaliteit van Gerber multitools. Gerber messen en Gerber multi-tools zijn beschikbaar in een ruim assortiment bij NauticGear. De Gerber producten zijn eenvoudig te bestellen tegen scherpe prijzen via de webshop. Binnen no-time heeft u het gewenste product in huis. Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product, neem dan contact op met de klantenservice van Nautic Gear.