Besto

Besto
Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Besto Baby en Peuter Reddingsvest
    Normale prijs € 41,95 Vanaf € 36,95
  2. Kinderreddingsvest Besto Turn Safe 150N
    Normale prijs € 56,95 Vanaf € 49,95
  3. TEST Winnaar!
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wie kiest voor een Besto reddingsvest kiest voor een reddingsvest van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit waarbij veiligheid de leidende factor is! Al sinds 1918 maakt het Nederlandse Besto Redding al reddingsvesten. Niet alleen concentreert Besto zich op de markt van de pleziervaarder, ook reddingsvesten voor professionele instanties zoals Politie, Brandweer en Reddingsbrigades worden door Besto redding van reddingsvesten voorzien.

Besto redding

Al bijna 100 jaar is Besto toonaangevend op het gebied van het ontwerpen en laten produceren van reddingsvesten. Dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de drive om het beste reddingsvest te maken voor de markt blijft Besto een voorloper wanneer het gaat om gebruikte techniek, materialen,.comfort en veiligheid. Alle reddingsvesten en drijfhulpmiddelen zijn goedgekeurd in overeenstemming met de nieuwste Europese en wereldwijde normen en standaarden. Alle producten dragen daarom een ​​keurmerk. Alleen door het gebruiken van topmaterialen en een kwaliteitssysteem dat is goedgekeurd in in overeenstemming met EG-richtlijn 96/98 (extreem strenge eindevaluatie inspectie van alle reddingsvesten en drijfhulpmiddelen), is Besto in staatom de hoogste kwaliteitsnormen af ​​te dwingen.

Besto reddingsvest

Elk jaar worden Besto's kwaliteitssystemen, de processen en het personeel getest en goedgekeurd door een onafhankelijke instelling (Bureau Veritas). Dit zorgt voor een onmiskenbaar goed product en houdt Besto scherp! Zo bent u als klant ervan verzekerd altijd een uitstekendBesto reddingsvest ontvangen. Tenslotte gaat het om uw veiligheid of dat van uw mede-opvarenden. Sinds een aantal jaar maakt Besto onderdeel uit van Lankhorst Taselaar, een van de grootste watersportgroothandels van Nederland. Zij vallen weer onder de Brunswick-groep, wereldwijd een waterport toeleverancier van formaat! De keuze voor een Besto reddingsvest is soms niet altijd even eenvoudig. Wilt u advies of informatie dan helpen wij u graag de beste, BESTO keuze te maken!

Bekijk onze productvideo: Hoe vervang ik het Co2 Patroon van een Besto Comfort Fit Reddingsvest