Besto Zwemvest

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Binnenkort Verkrijgbaar!
 2. Nieuw!
 3. Zwemvest Besto Dinghy Zipper 50N All Black / Yellow
  Normale prijs € 44,95 Vanaf € 38,95
 4. Kano Zwemvest Besto Paddler voor Kind en Volwassene
  Normale prijs € 30,95 Vanaf € 26,95
 5. Besto Ski 50N zwemvest
  Normale prijs € 56,95 Vanaf € 39,95
 6. Besto Sailor Dinghy zwemvest 50N
  Normale prijs € 89,95 Vanaf € 70,95
 7. Nieuw!
  Zwemvest Besto Dinghy 50N Rood of Zwart
  Normale prijs € 32,95 Vanaf € 28,95
 8. Nieuw!
  Zwemvest Besto Dinghy 50N Aqua of Pink
  Normale prijs € 33,95 Vanaf € 29,95
 9. Besto Fisherman 50N
  Normale prijs € 82,95 Vanaf € 71,95
 10. Besto Dinghy Zipper 50N Oranje
  Normale prijs € 36,95 Vanaf € 31,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Gaat u graag varen met familie of vrienden? Wij hebben een Besto zwemvest voor alle leeftijden in ons assortiment. Onze Besto zwemvesten worden uitgebreid getest en zijn daardoor zeer betrouwbaar! Het merk Besto maakt vesten zowel voor binnenvaart als professionele vaart. De zwemvesten zijn gemaakt van licht materiaal, zodat ze comfortabel zitten. zelfs voor de allerkleinsten kan je bij Nautic Gear de peuterversie van het Besto zwemvest bestellen!

Besto zwemvest hond

Neemt u graag de hond mee als u gaat varen? Bestel dan eenvoudig het Besto zwemvest voor de hond. Met een Besto zwemvest voor uw hond zorgt u dat uw hond op een veilige manier mee kan varen. Ook valt de hond door het zwemvest meer op, zo kunt u goed een oogje in het zeil houden. U hond kan op een verantwoorde wijze zwemmen door het zwemvest. U kunt uw hond gemakkelijk uit het water tillen door het toegepaste grijplijn bovenop het hondenzwemvest. Bekijk ons volledige Besto assortiment snel online voor verschillende veiligheidsboeien, vesten en toebehoren.

Besto kinderzwemvest

Voor baby’s en kinderen van verschillende leeftijden hebben wij het Besto kinderzwemvest in ons assortiment. Dit hoge kwaliteit zwemvest is te bestellen in verschillende uitvoeringen. Het vaste reddingsvest is een kinder reddingsvest dat is gemaakt van speciaal schuim dat zorgt voor een optimaal drijfvermogen. Dit reddingsvest vindt u in verschillende gewichtsmaten. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook de automatische versie. Dit type reddingsvest is voorzien van een opblaasmechanisme dat geactiveerd wordt wanneer uw kind te water raakt. Het voordeel van de Automatische versie is de optimale bewegingsvrijheid die behouden blijft. Bestel voordelig de Besto reddingsvesten online en profiteer van onze snelle levering.