Buitenboordmotorhoezen

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Budget Beschermhoes buitenboordmotor Covy Line
  Normale prijs € 9,95 Vanaf € 9,25
 2. Budget Beschermhoes buitenboordmotor - Full Body
  Normale prijs € 19,95 Vanaf € 17,95
 3. Talamex Buitenboordmotorhoes Premium
  Normale prijs € 19,95 Vanaf € 16,95
 4. G-Nautics Buitenboordmotorhoes
  Normale prijs € 33,95 Vanaf € 29,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een buitenboordmotor hoes beschermd je buitenboordmotor tegen weersinvloeden, zoals zon, regen, hagel of sneeuw. Door het gebruik van een buitenboordmotorhoes verleng je de levensduur van de buitenboordmotor en ga je verkleuring van de kap door zonlicht tegen. De meeste buitenboordmotorhoezen zijn gemaakt van stevig nylon met aan de onderzijde een koord waarmee u de hoes voor de buitenboordmotor vast zet en op z’n plaats houdt.

De Covyline Budget buitenboordmotorhoezen zijn eenvoudige hoezen die vooral prijstechnisch aantrekkelijk zijn en die bij uitstek geschikt zijn om tijdens de winterstalling te gebruiken. Dat geld ook voor de full-cover buitenboordmotor hoes.
Met zo’n hoes pakt u de hele buitenboordmotor, inclusief staartstuk in. Ook deze hoezen zijn een uitstekende keuze wanneer u vooral tijdens de winterstalling uw motor wilt beschermen. Ze zijn minder geschikt tijdens het vervoer van uw boot en motor op een trailer over het algemeen.

Welke buitenboordmotor hoes moet ik kiezen

Hoe u de juiste hoes kiest leggen we graag aan u uit. Van het allergrootste belang is dat u de afmetingen van uw buitenboordmotor correct opneemt. Vaak wordt er bij maatvoeringen gesproken over PK’s. Laat u zich daar niet teveel door leiden. Even meten voorkomt dat u de verkeerde buitenboordmotor hoes aanschaft. Bij elke hoes staan de maten duidelijk aangegeven.

Wanneer u uw buitenboordmotor wilt beschermen tijdens transport is het te overwegen om een hoes voor de kap van de motor aan te schaffen en een losse >> propellerhoes. Full body covers gaan vaak klapperen tijdens het rijden met alle gevolgen van dien. Dat voorkomt u met een aparte cover voor de kap van uw motor en een losse propellerhoes. 

De buitenboordmotorhoezen die wij aanbieden zijn universele hoezen. Dat betekend dat ze niet gemaakt zijn voor een speciaal merk zoals Mercury, Mariner, Honda of Yamaha. Gelukkig is het zo dat de meeste motoren qua fysieke buitenmaten redelkijk bij elkaar in de buurt komen. Zo is er altijd wel een buitenboordmotor hoes die goed past op uw motor.

Hoes Buitenboordmotor

Een zeer stevige hoes die veel toegepast wordt bij buitenboordmotoren die worden opgeborgen aan de railing van een zeilboot zijn de hoezen van Blue Performance. Deze zijn bedoeld voor kleine motoren tussen de 3.5 en 8 Pk. Maar ook hier geld: meten is weten. Naast een hoes voor uw buitenboordmotor slaagt u bij Nautic Gear ook voor veel andere buitenboordmotor accessoires zoals:

Wanneer u vragen heeft over de aanschaf van een buitenboordmotor hoes zit onze klantenservice klaar om u te helpen. Wij hebben helaas geen lijste met merken en types buitenboordmotoren en bijpassende hoezen voor buitenboordmotoren. Het is ook voor ons een kwestie van meten. Zorg dus dan ook dat u de maten bij de hand hand heeft wanneer u contact met ons opneemt. Op die manier kunnen wij u het beste helpen.