Bootstoel

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

In ons uitgebreide assortiment vind je altijd een bootstoel die goed bij je boot past. Dankzij Nautic Gear reis je met het hoogste comfort. Onze stoelen zijn er in allerlei formaten en kleuren. Met het grote aanbod in onze webwinkel kun je het jezelf zo gemakkelijk maken als je maar wilt. Dankzij ons uitgebreide assortiment kun je stoelen aan boord brengen voor al je vrienden. Want of je nu een motorboot of zeiljacht hebt, met een bootstoel van Nautic Gear zit je altijd goed!

Verstelbare bootstoel

Omdat elke boot anders is zijn er in onze webshop diverse onderstellen voor verstelbare bootstoelen aanwezig. Zo hebben we naast vaste stoelpoten ook exemplaren waarvan de hoogte eenvoudig aan te passen is. Hierdoor maakt de lichaamslengte van de gebruiker niet uit want iedereen kan comfortabel op deze stoel zitten! Alle onderdelen om van jouw zetel een verstelbare bootstoel te maken vind je in ons ruime assortiment. Een veelverkochte bootstoel is de Coach bootstoel

Bootstoel met armleuning

Een bootstoel met een armleuning geeft, zeker bij langere vaartochten een ontspannen zit. Een veelverkochte bootstoel met een armleuning is de stuurstoel Royal. Dese bootstoel / stuurstoel heeft een prettige zit waarbij de armleuningen het comfort nog verder verhogen. Wil je het comfort van je bootstoel nog verder aanpassen kijk dan eens naar een draaiplateau voor je bootstoel .Dit geeft je meer beweginsvrijheid en zitcomfort.

Boot klapstoel

Combineer hoog zitcomfort met het besparen van ruimte op je boot met een handige klapstoel! Je kunt bij Nautic Gear kiezen voor opklapbare stoelen op poten of zetels die je aan de muur kunt monteren. Ontspannen vissen doe je in de klapstoel Jungle, voorzien van kussens met een natuurprint. In alle gevallen heb je een goede doorloop en staan de stoelen nooit in de weg als ze niet gebruikt worden. Ook bekleding voor de boot klapstoel is in onze webwinkel verkrijgbaar.

Bootstoel kopen

Als je het je tijdens een bootreis gemakkelijk wilt maken kun je bij Nautic Gear voordelig een bootstoel kopen. In onze uitgebreide webwinkel vind je stoelen in alle soorten en maten, zodat je ze eenvoudig kunt uitkiezen aan de hand van het type boot dat je hebt. Je zit er bovendien altijd warmpjes bij als je onze betrouwbare Bootverwarming mee bestelt. Kies ervoor om bij Nautic Gear je bootstoel te kopen voor de meest comfortabele bootreis!