Kaartplotter Garmin

Kaartplotter Garmin

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Kaartplotter Garmin

Op zoek naar een Kaartplotter van Garmin? Kijk dan eens naar de Echomap serie. De Garmin Echomap serie is een betaalbare kaartplotter – fishfinder combinatie. Dit is voor de meeste schippers een handige combinatie omdat met een aangesloten transducer ook diepte weergave te zien is. Daarnaast zijn de functies op nagenoeg alle Echomap kaartplotters hetzelfde, alleen de schermgrootte varieert. Deze schermen beschikken over knopbediening. Handig wanneer u bijvoorbeeld met handschoenen aan de kaartplotter wilt bedienen. De meeste Echomap modellen zijn verkrijgbaar met of zonder spiegeltransducer. Wanneer u met spiegeltransducer kiest en u schaft een Garmin Blue Chart Waterkaart aan is het eigenlijk “Plug & Play” Bent u niet zo geïnteresseerd in een mooi onderwater beeld en gaat het u meer om de plotter functies? Dan is een Echomap zonder transducer een goede keus.Optioneel zijn voordelige DATA transducers verkrijgbaar of NMEA 2000 transduces.

Garmin Kaartplotter aanbieding

Wanneer u op zoek bent naar een kaartplotter aanbieding bent u bij Nautic Gear aan het juiste adres! Bij ons zijn bij de meeste kaartplotters voordeelbundels verkrijgbaar. Zo’n voordeelbundel bestaat altijd uit de kaartplotter aanbieding, aangevuld met bijvoorbeeld een waterkaart en/of een transducer. Op deze accessiores ontvangt u een extra korting. Bovendien heeft u met 1 druk op de knop de zekerheid dat de aangeboden kaartplotter, waterkaart en/of transducer passen op uw plotter! Wilt u na het varen ontspannen TV kijken? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod 12 Volt TV’s eens.

Waternavigatie met de kaartplotter

Kaartplotters worden steeds geavanceerder. Ondersteuning voor AIS bijvoorbeeld is aanwezig op alle Echomap modellen. Maar ook een leuke functie als Garmin Auto Guidance is erg handig. Deze functie maakt het mogelijk de kaartplotter een route uit te laten stippelen van A naar B, rekening houdend met brughooogtes en waterdieptes. Deze vorm van waternavigatie zal velen aanspreken.Om dit te laten werken heeft u wel een Bluechart G2 VISION kaart nodig.