Dubbelzijdig tape

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Goede Keus!
  HPX Mirror mounting Dubbelzijdig montage tape
  Normale prijs € 5,95 Vanaf € 4,95
 2. HPX Dubbelzijdige Multi Tack Tape Semi Transparant 19mm x 25m
  Normale prijs € 26,95 € 24,95
 3. HPX Dubbelzijdige Multi Tack Tape Semi Transparant 12mm x 5m
  Normale prijs € 7,95 € 6,95
 4. HPX Ultramount Dubbelzijdige Tape Transparant
  Normale prijs € 5,95 Vanaf € 5,75
 5. HPX Dubbelzijdige Tapijttape Wit 50mm
  Normale prijs € 5,95 Vanaf € 5,25
 6. HPX Max Power dubbelzijdig tape transparant.
  Normale prijs € 6,95 Vanaf € 6,25
 7. Beste Koop!
  HPX Max Power dubbelzijdig ouddoor tape
  Normale prijs € 6,95 Vanaf € 6,25
 8. HPX Dubbelzijdige power pads 2 x 4 cm (10 stuks)
  Normale prijs € 5,95 € 5,75
Tonen als Foto-tabel Lijst

Dubbelzijdiog tape is een veel gebruikt bevestigingsproduct dat in de watersport zeer handig is! Immers bevestigen zonder boren is iiets dat elke watersporter zal aanspreken. Dubbelzijdig tape is dan ook een must aan boord! Een rolletje kan u helpen bij heel veel bevestigingsklussen. De meeste dubbelzijdig tape is zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. Neem eens een kijke in on saanbod dubbelzijdige tape. Heeft u vragen? Onze klantensrvice helpt u graag!

Dubbelzijdige tape aan boord gebruiken

Dubbelzijdig tape is een gebruiksvriendelijk product voor gebruik aan boord. Immers je kunt bevestigen zonder schroeven. De dubbelzijdige tape die wij verkopen is van het met HPX een heeft in alle gevallen een zeer hoge kleefkracht. Op de verpakking staat geadviseerd hoeveel tape je moet gebruiken bij een bepaald gewicht. Dubbelzijdige tape is erg geschikt voor het monteren van spiegels, haakjes, kabelgoten en andere artikelen. Voor gebruik in de kajuit kunnen we HPX Mirror mounting tape adviseren. Wil je in de kuip zaken monteren met tape omdat je niet wilt of kunt boren? Dan adviseren we HPX Max Power Dubbelzijdig Outdoor tape. Deze tape is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik in vochtige omstandigehden. Deze tape is handig voor het bevestigen van stowbags, bekerhouders en tal van andere zaken. Sommige zaken wil je niet permanent bevestigen of moeten ook weer afgenomen kunnen worden. In die situatie adviseren we klittenband voor de boot.

Dubbelzijdig tape van Nautic Gear

Dubbelzijdig tape van hoge kwaliteit koop je bij Nautic Gear. Waarom? omdat onze tape beproefd is bij gebruik aan boord. Wij specialiseren ons in het aanbieden van de juiste producten voor gebruik aan boord van uw jacht, sloep of zeilboot. De selectie HPX tapes die wij verkopen is samengesteld met het oog op gebruik aan boord en ligt in de regel gewoon bij ons op de plank. Levering uit vooraad betekent dat u uw tape razendsnel in huis heeft! Daarnaast verkopen we merken die een bewezen gebruik hebben. HPX is zo'n merk dat al jarenlang dubbelzijdig tape produceert en levert voor alerhande toepassingen. Daarnaast leveren we tapes van het merk PSP Marine tapes. Ook deze tape is speciaal ontwikkeld voor het gebruik aan boord!

Vragen over Dubbelzijdig tape?

Heeft u vragen over dubbelzijdig tape? Bij de alle tapes vindt u in de beschrijvingen wat de toepassing is van de tape en in welke situaties geadviseerd wordt die te gebruiken. Bij de detail info vindt u een opsomming van de specifieke eigenschappenv van de dubbelzijdige tape. Heeft u na het lezen van de informatie nog wat extra hulp nodig bij het kiezen van de juiste tape? Belt u dan met onze klantenservice. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!