Bootaccessoires

Als je er regelmatig met de boot op uit trekt, zijn bootaccessoires niet alleen comfortabel, maar soms ook onmisbaar. In het ruime assortiment van Nautic Gear vind je bijvoorbeeld alle hulpmiddelen om veilig aan te leggen zonder dat je boot beschadigt. Zo kun je bij ons terecht voor ankers, stootwillen en benodigde appendages. Met onze boothoezen in verschillende afmeting kun je een boot volledig afdekken als deze in de opslag gaat. Ook op het gebied van comfort heeft onze winkel een ruim aanbod bootaccessoires. Wij zorgen voor een snelle levering.

Bootaccessoires online

Voor de meeste uiteenlopende wensen van watersportliefhebber vind je bij Nautic Gear bootaccessoires online. Geniet je graag van enig comfort en luxe aan boord? Met onze bootverwarming zit je er ook op een koude avond warmpjes bij. Ook kun je bij ons een speciale 12 volt tv aanschaffen met HD-kwaliteit en ingebouwde DVB-T antenne. Houd je van een avondlijk tochtje per boot op een zwoele zomeravond? Dan vind je bij ons ook geschikte navigatieverlichting. Nautic Gear heeft een compleet en gevarieerd assortiment.

Bootaccessoires kopen

In het complete aanbod van Nautic Gear kun je verschillende bootaccessoires kopen waarmee je het onderhoud van je boot tot in de puntjes kunt verzorgen. Onze boothoezen en dekkleden dienen in het winterseizoen als goede bescherming voor de boot of de buitenboordmotor. Daarnaast hebben wij ook smeermiddelen en oliën die zorgen voor een goede smering van de bewegende motoronderdelen. Als je bootaccessoires wilt kopen, kies je voor Nautic Gear!