Fenderhouders

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Berg je stootwillen en fenders handig op met onze fenderhouders. Deze hebben een uniek gepatenteerd systeem waarmee je ze in elke gewenste positie kunt plaatsen. Dit doe je met de kunststof connectoren die je los mee kunt bestellen. De fenderhouders zijn beschikbaar met een binnendiameter van 170 tot 305 mm. Bestel je Stootwillen en houders eenvoudig online bij Nautic Gear!

Fenderhouders RVS

Doordat je je fenders handig op kunt bergen, houd je het overzicht op je boot met de fenderhouders van RVS. Zo vergroot je de veiligheid aan boord. Je bestelt de houders online in een set van twee. Op de afbeelding bij het product kun je duidelijk zien hoe de fender in de houder zit. Met de kunststof connectoren kun je de fenderhouders van RVS eenvoudig monteren aan bijvoorbeeld de railing van je boot. Heb je nog vragen over deze installatie? Neem gerust contact op met de klantenservice van Nautic Gear!

Fenderhouders boten

Met de parallel connector kun je de fenderhouders voor boten aan elkaar bevestigen. De houders kunnen verticaal, horizontaal en zijwaarts gemonteerd worden. Dat is het grote voordeel van dit innovatieve systeem. Bestel je fenderhouders voor boten bij Nautic Gear, wij zorgen voor een snelle levering! We denken graag met je mee bij alles wat je nodig hebt voor je boot zoals Steigerfenders

.