12 Volt LED Tv's

12 volt TV

Highlights

Een goede 12 volt TV koop je bij Nautic Gear. Waarom? Omdat we na 10 jaar TV verkopen we redelijke kennis hebben vergaard om u zo goed mogelijk te adviseren.
Ons gaat het om de juiste keuze, niet de duurste TV. Via de verschillende pagina's geven we u zoveel mogelijk informatie.
Veel mensen die op de boot in Nederland TV willen kijken doen dit nu via DVB T van KPN Digitenne.

Maar let op!! Vanaf medio 2019 zullen de uitzendingen via DVB-T vervangen worden door het nieuwe DVB T2 systeem. Dat vergt andere apparatuur. Meer informatie over DVB T2 leest u in ons blogartikel.

12 volt LED TV

Om van een optimale beeldresolutie te kunnen genieten is een 12 volt LED TV van Nautic Gear een echte aanrader! Bovendien zijn televisies met LED-techniek heel dun en nemen dus weinig ruimte in beslag. Ook verbruikt een LED TV relatief weinig stroom! Veel 12 volt LED TV’s hebben een ingebouwde digitenne. Zo niet, dan kun je er bij ons een satellietontvanger bij bestellen. Over ontvangst gesproken, voor WIFI aan boord is Nautic Gear eveneens de beste keus!

12 volt TV met DVD

Echte filmliefhebbers doen zichzelf aan boord van hun boot een groot plezier met een 12 volt TV met DVD! Deze schermen hebben een ingebouwde DVD-speler. Er kan natuurlijk ook een externe Blu-ray speler op worden aangesloten. Zo kun je onderweg ten alle tijden genieten van je favoriete speelfilms, TV-series en documentaires met de kwaliteit van thuis! Bovendien is een beeldscherm een fantastische manier om tijdens je reis de foto’s te bekijken die je op de geheugenkaart van je camera hebt opgeslagen.

12 volt TV camper

Dankzij het uitgebreide assortiment van Nautic Gear kun je met een 12 volt TV in je camper heerlijk uitrusten. Als je voertuig stil staat, kun je ontspannen onderuit gaan zitten en dankzij de ingebouwde HD satellietontvanger je meest geliefde programma’s in optimale kwaliteit bekijken! Je kunt je eigen satelliet hierop aansluiten, zodat je geen losse ontvanger hoeft aan te schaffen. Bovendien scheelt een 12 volt TV in je camper aanzienlijk in energieverbruik en heb je geen tweede afstandsbediening nodig. Bestel voor gemak en entertainment onderweg de praktische apparatuur van Nautic Gear!