Bilgepompen

Raster  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Raster  Lijst 

  1. 1
  2. 2

Wil je zorgeloos varen? Dan is een goed functionerende bilgepomp onmisbaar. Vaar- of regenwater kan zich tijdens een tocht verzamelen in de bilge, het onderste compartiment van je boot. Als dit er niet direct uit gepompt wordt, kan je boot te laag in het water komen te liggen en zelfs zinken. In ons ruime assortiment kun je terecht voor een bilgepomp met of zonder ingebouwde vlotterschakelaar. Maar met het kopen van een goede bilgepomp verhoog je ook de veiligheid aan boord. Zou je onverhoopts een lekkage krijgen dan help een bilgepomp snel dit lekwater weer overboord te pompen. Een elektrische bilgepomp geeft je dus extra tijd in een noodsituatie.

Zou je elktra uitvallen dan is het handigh om naast het kopen van een bilgepomp ook de aanschaf van een handlenspomp te overwegen

Bilgepomp 12v

Voor ultieme gebruiksvriendelijkheid kun je bij ons een bilgepomp met 12v aansluiting bestellen. Een goed voorbeeld hiervan is de Allpa bilgepomp met vlotterschakelaar, die 48 liter per minuut kan wegpompen. Dankzij de 19 mm slangaansluiting is deze pomp nagenoeg universeel te plaatsen. Voor ieder soort schip en ieder budget vind je bij Nautic Gear een geschikte bilgepomp in 12v of 24v aansluiting. Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Bilgepomp boot

Bij Nautic Gear vind je altijd een bilgepomp voor je boot die je het beste resultaat biedt. Al onze pompen hebben een aanzienlijke afvoercapaciteit. Zo hoef je je nooit zorgen te maken om de ligging van je boot. Onze bilgepompen zijn in grote en kleine formaten beschikbaar, zodat je altijd een exemplaar kunt vinden dat aansluit op de grootte van jouw boot. Kort gezegd: voor een hoogwaardige bilgepomp voor je boot bij Nautic Gear aan het juiste adres!

Johnson bilgepomp

In onze webwinkel vind je eenvoudig de ideale Johnson bilgepomp! Wij bieden je modellen die je eenvoudig uit het pomphuis kunt halen om inspectie- of onderhoudswerkzaamheden te verrichten. Het pomphuis zelf en de aansluitslangen kunnen daarbij gewoon op hun plek blijven. Twijfel je over welke Johnson bilgepomp je het beste voor jouw boot kunt aanschaffen? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van de Nautic Gear klantenservice!

Bilgepomp kopen

Door in onze online winkel een betrouwbare bilgepomp te kopen, blijft de ligging van je boot perfect. Nautic Gear biedt je de beste onderdelen en accessoires om iedere vaartocht vloeiend en probleemloos te laten lopen. In onze motor en brandstof afdeling tref je bijvoorbeeld uitlaatsystemen, koelwaterpompen, bilge ventilators en nog veel meer onderdelen voor een perfecte bootuitrusting. Deze kun je samen met een bilgepomp kopen bij Nautic Gear om een goede reis te garanderen!

Hoe sluit ik een bilgepomp aan? Bekijk deze video voor het antwoord

Wanneer je op zoek bent naar andere pompen voor je boot helpen wij je graag, bijvoorbeeld wanneer je een dieselpomp wilt kopen