Bilgepomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Voor een ontspannen vaartocht is een bilgepomp een onmisbaar attribuut. Tijdens het varen kan er water in de bilge lekken dat moet worden afgevoerd. Daarnaast kan deze pomp ook regenwater die in de bilge is gelopen eenvoudig afvoeren. Bij ons vind je bilgepompen met of zonder ingebouwde vlotterschakelaar. Zo kun je altijd precies de pomp vinden die bij de uitdagingen van je boot past. Wij bieden pompen aan van topmerken als Rule, Whale, Johnson en Jabsco in diverse uitvoeringen. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur en optimaal comfort aan boord.

Bilgepomp boot

In het uitgebreide assortiment vind je altijd een bilgepomp voor een boot die bij je past. Bij ons tref je grote bilgepompen aan met een aanzienlijke afvoercapaciteit. Deze zijn erg handig voor het afvoeren van grote hoeveelheden water. Daarnaast zijn de kleinere bilgepompen zoals, de Rule LoPro of de Whale Supersub een zeer smalle bilgepomp voor een boot die door de geringe afmetingen zeer diep in de bilge gemonteerd kan worden. Onze webwinkel biedt een ruim assortiment pompen. Zo ben je ook voor dekwaspompen bij ons aan het juiste adres!

Johnson bilgepomp

Het merk Johnson staat bekend om de hoogwaardige apparatuur die het op de markt brengt. De Johnson bilgepomp is hierop geen uitzondering. Wij bieden een breed scala van deze hoge kwaliteit pompen met en zonder vlotterschakelaar aan. Ook hebben de pompen een verschillende afvoercapaciteit. Met een Johnson bilgepomp kom je gegarandeerd snel van overtollig water in je bilge af. Nautic Gear biedt alles voor een goed onderhoud van je boot. Wil je je boot bijvoorbeeld goed stallen? Bekijk dan onze boothoes en dekkleed categorie!

Bilgepomp 12 volt

Een uiterst gangbare pomp is de bilgepomp op 12 volt. Je kunt bij ons vele modellen afnemen die hiervoor geschikt zijn. Heb je vragen over welke bilgepomp voor jouw boot het meest geschikt is? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice, wij staan je graag bij met advies! Of je nu een bilgepomp op 12 volt of een pomp op 24 volt zoekt. Bij ons kun je deze voordelig afnemen. Nautic Gear zorgt voor optimaal genot van het buitenleven!