Marifoon kopen

Highlights
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Icom IC-M73 Handmarifoon
  Normale prijs € 336,95 € 326,00
 2. Icom IC-M330GE Marifoon ATIS / DSC / GPS
  Normale prijs € 328,95 € 301,00
 3. Uit de Nieuwsbrief
  Cobra Marine HH350 handmarifoon, drijvend
  Normale prijs € 184,95 € 139,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Raymarine Marifoon Ray53 met GPS
  Normale prijs € 499,95 € 418,95
 5. Garmin VHF 115i Marifoon met ingebouwde GPS
  Normale prijs € 461,95 € 419,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wil je verzekerd zijn van goede communicatie op je boot, bijvoorbeeld met andere schippers, brugwachter, haven- of sluismeester? Dan is het een uitstekende keuze om een marifoon te kopen. De marifoon is eenvoudig gezegd een samenvoeging van de woorden maritieme telefoon. Met een marifoon kun je zowel op zee als in binnenwateren de bemanning en andere belangrijke personen op de hoogte brengen van de manoeuvres die je uit wilt gaan voeren. Een mobiele telefoon is niet in alle gevallen betrouwbaar en handig. Let er bij het kopen van een marifoon wel op dat je in het bezit bent van een basiscertificaat marifonie. Alleen wanneer je in het bezit bent van een dergelijk certificaat kun je gebruik maken van dit communicatiemiddel. Ook voor marine radio’s ben je bij ons aan het juiste adres. Nautic Gear: voor al je vaar benodigdheden!

Marifoon kopen merken

In onze webwinkel kun je bij het marifoon kopen de merken uitkiezen die de hoogste kwaliteit bieden. Of je nu een marifoon van Cobra, Garmin, Icom, Raymarine of Standard Horizon zoekt, wij hebben de beste modellen voor je op voorraad. Bovendien profiteer je bij Nautic Gear van een erg scherpe prijs! Voor het kopen van een marifoon kun je voor de beste merken daarom bij ons terecht. Zo weet je zeker dat je voordelig jarenlang vooruit kunt met een degelijke en betrouwbare marifoon! Ook wanneer je op zoek bent naar kompassen, biedt onze webshop uitkomst. Zo kun je altijd op juiste wijze navigeren.

Marifoon kopen aanbieding

Wil je graag profiteren van een aanbieding bij het marifoon kopen? Bekijk dan ons ruime aanbod aan kwalitatief hoogstaande marifoons. Er zit altijd een aanbieding voor je tussen! Heb je vragen over één van onze modellen? Neem dan per mail of telefonisch contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag bij tijdens het marifoon kopen en kijken welke aanbieding het beste bij je past. Ook voor een marifoon antenne kun je onze webwinkel raadplegen. Dát is de service van Nautic Gear!