Automatisch reddingsvest

Automatisch reddingsvest

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

De combinatie van draagcomfort en bescherming is kenmerkend voor een automatisch reddingsvest. Dit type vest wordt opgeblazen zodra je overboord slaat. Door het speciale ontwerp wordt het hoofd altijd boven water gehouden, zodat je als drenkeling direct vrij kunt ademen. Daarnaast is er gekozen voor opvallende kleuren, eventueel met reflecterende materialen. Op die manier word je snel gevonden als je te water raakt. Een automatisch reddingsvest met 150N of 165N is geschikt voor het normale recreatieve gebruik. 265N of meer is bedoeld voor watersporters die zware kleding dragen.

Automatisch reddingsvest kind

Kinderen zijn van nature beweeglijk en kunnen in het water gemakkelijk in paniek raken. Daarom is een automatisch reddingsvest voor een kind uitgerust met een veiligheidsharnas, waaraan gemakkelijk een lifeline bevestigd kan worden. Door extra bescherming met kruisbanden of beenbanden, blijft het automatisch reddingsvest goed zitten. De Regatta Aquasafe en de Besto Junior Inflatable met een drijfvermogen van 100N zijn geschikt voor kinderen met een gewicht tussen de 20 en 50 kilo.

Besto automatisch reddingsvest

Voor de allround watersporter is een Besto automatisch reddingsvest een aanrader. Deze is verkrijgbaar in verschillende pasvormen voor man, vrouw en kind. De vesten met een drijfvermogen van 100N zijn uitermate geschikt voor kinderen. Ook avontuurlijke watersporters die zware kleding dragen tijdens het zeilen of het vissen, kunnen in onze winkel terecht. De Besto Seafit 275N kan ook op zee worden gebruikt. Om een Besto automatisch reddingsvest in topvorm te houden, kunt u gebruik maken van ons herlaad patronen reddingsvest.

Talamex automatisch reddingsvest

Nautic Gear heeft voor recreatieve watersporter het scherp geprijsde Talamex automatisch reddingsvest. Dit is praktisch in gebruik met een uitstekende drijfvermogen van 150N. Het ongekende draagcomfort is een van de grootste voordelen. Een Talamex automatisch reddingsvest is bij ons ook verkrijgbaar met veiligheidsharnas, waaraan u een lifeline kunt koppelen. In onze winkel hebben we ook comfortabele zwemvesten voor actieve sporten zoals surfen en waterskiën. Speciaal voor wie wel kan zwemmen, maar in kleine nood enig drijfvermogen goed kan gebruiken!