Gaskomfoor

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Kook aan boord van je boot een heerlijke maaltijd met een gaskomfoor uit ons ruime assortiment. Snel thuis geleverd!

Haal het comfort van je huis naar je boot met een gaskomfoor van Nautic Gear! Met onze kookplaat bereid jij eenvoudig een heerlijke maaltijd. In ons assortiment vind je diverse groottes en soorten, zo is de kans groot dat je vindt wat je zoekt! Wij bieden zowel in- als opbouw gaskomforen. Ook heb je keuze uit het aantal pitten. Voor een optimale duurzaamheid zijn de kookplaten gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Maak jouw vaart nóg comfortabeler met een gaskomfoor uit het ruime aanbod van Nautic Gear!

Gaskomfoor 2 pits

Wil je meerdere etenswaren tegelijk opwarmen? Dan is een 2 pits gaskomfoor een uitstekende keuze voor jou! In ons assortiment vind je diverse topmerken als ENO, Smev en Allpa. Elk hebben hun eigen kenmerkende uiterlijk en functionaliteiten. Veiligheid staat hoog in het vaandel en alle modellen hebben een ingebouwd veiligheidssysteem. Voor het koken hebben we tevens een spiritus kooktoestel in ons aanbod. Met een gaskomfoor 2 pits van Nautic Gear eet jij eenvoudig je favoriete gerecht aan boord!

Gaskomfoor 1 pits

Voor het bereiden van eenvoudige maaltijden zoals het koken van een ei valt onze gaskomfoor 1 pits aan te raden! Als je jouw keuze hebt gemaakt, dan kun je in onze webwinkel eenvoudig een kookplaat kopen. Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij voor een snelle levering van jouw gaskomfoor 1 pits! Heb jij nog vragen over het kopen van een kookplaat? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met de experts van onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar!