Bootkussens

Bootkussens

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Wil je het nautische thema doorvoeren? Met onze bootkussens heb je niet alleen comfort, maar zet je gelijk een krachtige sfeer neer die volledig aansluit bij de omgeving. Of het nou gaat om een sloep, motorboot of de kuip van een zeilschip, wij hebben geschikte bootkussens. In ons uitgebreide assortiment vind je niet alleen kussens om op te zitten. Ook voor de railing hebben wij kussens die extra comfort geven. Bekijk ons aanbod online en profiteer van een snelle levering!

Stof bootkussens

Aan boord worden er andere eisen gesteld aan de stof van bootkussens. Je zit op het water en wordt blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Hier houden wij rekening mee. Er zijn verschillende mogelijkheden qua stof voor je bootkussens. Waterafstotend en slijtvast zijn de meest voorkomende en gevraagde eisen. Maar we hebben zelfs een kussens die volledig waterwerend zijn en blijven drijven. Daarbij passen onze bootkussens uitstekend in de watersport lifestyle!

Losse bootkussens

Doordat je te maken hebt met de elementen van het weer zijn losse bootkussens ideaal. Als er een storm op komst is kun je de kussens makkelijk oppakken en opbergen in het ruim. Is de storm weer wat afgenomen? Dan kun je tot rust komen in de kajuit en een film kijken op je camping tv. Bij Nautic Gear vind je alles voor het ultieme comfort aan boord. Laat je inspireren door ons ruime aanbod en bestel je losse bootkussens online.

Bootkussens kopen

Bij Nautic Gear kun je bootkussens kopen van de beste kwaliteit. De kleuren en prints van onze bootkussens passen perfect bij een nautisch thema. Maak het jezelf gemakkelijk en koop een volledige bootstoel bij ons. En vergeet uiteraard jereddingsvestniet, dit is het beste voor optimale veiligheid aan boord. Wanneer je bij Nautic Gear je bootkussens en dergelijke gaat kopen profiteer van een snelle levering!