Rockford Fosgate Marine Radio's

Rockford Fosgate Marine Radio's
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Rockford Marine Radio PMX-0 Bluetooth
  Normale prijs € 231,00 € 210,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Populair
  Rockford Marine Radio PMX-1 Bluetooth 1-zone
  Normale prijs € 319,00 € 290,00
 3. Rockford Marine Radio PMX-2 Bluetooth 1-zone
  Normale prijs € 462,00 € 420,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Rockford Marine Radio PMX-5CAN Bluetooth 2-zones
  Normale prijs € 479,00 € 436,00
 5. Rockford Marine Radio PMX-8BB Black Box 4 zones
  Normale prijs € 528,00 € 480,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Rockford Fosgate Marine Radio

Wie op zoek is naar een hoogwaardige radio aan boord doet een uitstekende keuze met een Rockford Fosgate radio
De serie Rockford Fosgate marine radio’s bestaat uit 4 “headunits” (de eigenlijke radio) 1 Blackbox en 1 multimedia receiver. 1 Radio van Rockford Fosgate, de PMX5-can is geschikt wanneer u een bestaande “autoradio” met een DIN inbouwmaat wilt vervangen.
Let dan wel even op de buitenmaten van de Rockford Fosgate PMX5-can want die zijn wat groter dan van een standaard autoradio.

De radio’s, ook wel headunits genoemd, zoald de PMX-1, de PMX-2 en de PMX-3 hebben aan de voorzijde een min of meer vierkant design. Echter, de achterzijde van de radio is rond en daarmee passen deze types vaak zo in een bestaand rond gat van 89 tot 90 mm diameter. Een redelijke standaard maat die veel voorkomt bij ronde bootradio’s zoals die van Boss Marine Audio
In de verschillende types Rockford Fosgate marine radio’s zitten natuurlijk verschillen.
Maar een groot aantal eigenschappen delen ze allemaal:

 • Element ready techniek beschermd tegen zware weersinvloeden op het water
 • IPX6 waterbestendig, beschermd ook tegen een krachtige waterstraal
 • Ingebouwde Bluetooth ontvanger 3.0EDR, A2DP1.3
 • MP3 weergave
 • Lijnuitgangen/Sub voor losse eindversterker
 • FM ontvangst
 • Werkt op Dc spanning tussen 12- en 16 volt

Dit zijn maar een paar basics. Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar een bestseller zoals de PMX-2 dan zijn er nog heel wat extra features die de moeite waard zijn:

 • FLAC MP3 audio decoder voor nagenoeg verliesvrije weergave van MP3 bestanden
 • Ondersteuning voor Apple iPhone
 • Ondersteuning voor Android “made for Android protocol”
 • Anti clipping, ook bij full output
 • USB 2.0 en USB charging
De Rockford Fosgate marine radio’s staan hun mannetje. Maar er is 1 ding die ze missen: DAB+ ontvangst
Of dat ooit gaat komen is zeer de vraag. In Amerika is DAB+ niet van belang. Daar gebruiken ze Sirius Radio, een digitaal systeem dat via de satelliet radiozenders uitzendt.
Omdat Rockford Fosgate zich meer op Amerika concentreert dan op Europa is DAB+ van minder belang.

Als alternatief oppert Rockford Fosgate het gebruikt van bluetooth streaming en een app zoals Tuneinn. Daarmee zijn duizenden radiozenders, waaronder ook de meeste Nederlandse zo via bluetooth naar de radio te streamen. Wie heeft er dan nog DAB+ nodig?

Bestel een Rockford Fosgate radio, een setje speakers, misschien nog een extra versterker met subwoofer en you’re Ready to Rock! Bij nauticGear.nl helpen we je graag met goed advies en een scherpe prijs!

Wat is het voordeel van een Rockford Fosgate Radio?

De voordelen van een Rockford Fosgate radio zijn legio:
Allereerst zijn de radio’s en headunits van Rockford Fosgagte “Element Ready” Dat wil zeggen dat ze zo ontworpen en gebouwd zijn dat ze de vaak harde weersinvloeden aan boord trotseren.
Ze zijn IPX6 waterbestendig, stof bestendig, UV bestendig, bestand tegen plotselinge temperatuurswisseling, corrosie bestendig en bestand tegen schokken en trillingen.
Daarmee is het inbouwen van een Rockford Fosgate radio in open boten zoals visboten, sloepen,speed- en consoleboten, geen enkel probleem!

Rockford Fosgate Maine radio

Rockford Fosgate marine Radio kopen

Wanneer u overweegt om een Rockford Fosgate radio aan te schaffen bent u ban NauticGear.nl aan het juiste adres! Al ruim een decennia lang leveren wij marine radio en audio aan onze watersportklanten in Nederland, België, Duitsland en Spanje. Maar niet alleen voor een goede boot radio kunt u bij ons terecht, ook voor een goede Rockford Fosgate versterker of Rockford Fosgate speakers helpen wij u graag. De meeste artikelen leveren we direct uit eigen voorraad!

Haast? Check de voorraad in onze online winkel en bestel. U krijgt zer snel een afhaalbericht toegezonden. Met dit afhaalbericht kunt u bij ons filiaal in Veenendaal, 3 autominuten vanaf de A12 direct uw bestelling afhalen!

Bij Nautic Gear helpen wij u graag! Voor, tijdens en na uw aankoop. Onze deskundige klantenservice is 5 dagen per week voor u telefonisch beschikbaar.

Maar ook voor andere bootaccessoires zoals fenders, Digitale waterkaartenen andere watersportartikelen kunt u bij ons terecht. We support your boat!