Fenderhoezen

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Talamex Fenderhoes 12x45 Star1
  Normale prijs € 11,95 € 11,25
 2. Talamex Fenderhoes 15x58 Star2
  Normale prijs € 12,95 € 12,25
 3. Talamex Fenderhoes 21x68 Star3
  Normale prijs € 12,95 € 12,50
 4. Talamex Fenderhoes 24x70 Star4
  Normale prijs € 17,95 € 16,95
 5. Talamex Fenderhoes 30x90 Star5
  Normale prijs € 31,95 Vanaf € 29,95
 6. Talamex Kogelfenderhoes Ø35 cm
  Normale prijs € 19,95 € 18,95
 7. Talamex Kogelfenderhoes Ø45 cm
  Normale prijs € 32,95 € 30,95
 8. Talamex Kogelfenderhoes Ø55 cm
  Normale prijs € 41,95 € 38,95
 9. Talamex Kogelfenderhoes Ø65 cm
  Normale prijs € 57,95 € 49,95
 10. Ocean Fenderhoes 60 x 38 cm voor Solovela Fender Navy
  Normale prijs € 59,95 € 56,95
 11. Ocean Fenderhoes 60 x 38 cm voor Solovela Fender Beige
  Normale prijs € 59,95 € 56,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Op zoek naar een goede fenderhoes? De fenderhoezen van NauticGear.nl zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit, uv bestendig materiaal en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, navy, blauw, grijs en antraciet! Het grootste voordeel is is ze nagenoeg ongevoelig zijn voor de opname van zand terwijl ze ook na verloop van tijd rekbaar blijven.

Een fenderhoes beschermd je boot tijdens lastige maneuvers zoals aanleggen langs een kade, afmeren in een box of vastleggen bij aanmeerpalen. Een paar goede fenders of stootwillen zijn de eerste bescherming voor je boot. Wil je schuurplekken van het schavielen van de fenders voorkomen? Dan zijn fenderhoezen een uitstekende keuze.
De fenderhoezen beschermen de romp en lak van uw boot tegen schuurplekken of vegen. Bovendien kun je met een set fenderhoezen je boot een extra mooie uitstraling geven door de royale kleurkeuze! De meeste fenderhoezen zijn zo gemaakt dat ze nauwelijks zand opnemen en boviende uitwasbaar zijn. Pas na verloop van jaren zal een goede fenderhoes gaan verkleuren.

De fenderhoezen van NauticGear.nl zijn gemaakt voor de fenders, stootwillen, dropfenders en kogelfenders van het Nederlandse merk Majoni. Deze fenders worden ook geleverd onder de merknaam Talamex, overigens ook een Nederlands bedrijf.
Juiste deze Nederlandse afkomst staat garant voor een goed en deugelijk product waar u jaren plezier aan beleefd!.

De voordelen van het kopen van fenderhoezen

Met het kopen van fenderhoezen voorkom je een aantal problemen door deze voordelen:

 • Fenderhoezen beschermen de romp van je boot.
 • Fenderhoezen voorkomen krassen.
 • De meeste fenderhoezen zijn geschikt voor de wasmachine.
 • NauticGear.nl levert alleen fenderhoezen van beproefde kwaliteits merken zoals Talamex en Plastimo.
 • Fenderhoezen geven een extra mooie uitstraling aan uw boot.

Fenderhoes Zwart

De meeste verkochte fenderhoezen zijn zwart van kleur. Dit omdat zwarte fenders een van de meest verkochte types zijn. Een fenderhoes in zwart is verkrijgbaar in 6 maten. Naast en zwarte fenderhoes zijn en ook tal van andere kleuren verkrijgbaar. Ondanks dat de zwarte fenderhoezen UV-bestendig zijn zullen zeker deze donkere kleuren na jaren ind ezon te hebben gehangen wel wat verkleuren.

Kogel fenderhoes

Ook voor kogelfenders zijn er speciale fenderhoezen beschikbaar. Dus wanneer u een kogelfender heeft en u wilt uw romp extra beschermen gebruikt u een kogelfenderhoes. Ook deze hoezen zijn verkrijgaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Wat is een fenderhoes?

Een fenderhoes is gemaakt van elastisch materiaal, verkrijgbaar in verschillende kleuren, die je als een sok over je fender, stootwil of kogelfender schuift om krassen en vlekken van fenders op de romp van de boot te voorkomen.
Fenderhoezen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, zijn UV- bestendig en uitwasbaar in de wasmachine. Een goede fenderhoes is zo geconstrueerd dat ze nauwelijks zand kunnen opnemen en krassen of vegen van de kale fender op de romp tijdens af- en aanmeren voorkomt.

De bootaccessoires van NauticGear.nl

Al meer dan 12 jaar is NauticGear.nl de meest toonaangevende online watersportwinkel van de Benelux. Wij helpen u graag! Is geen loze belofte. Mocht u vragen hebben over de aanschaf van fenderhoezen of andere bootaccessoires of dekuitrusting, dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Want naast fenderlijnen, landvasten of bijvoorbeeld fastfenders om handig uw fenders vast te maken kunt u bij NauticGear.nl terecht voor een breed assortiment watersportartikelen.
<?br> Of u nou op een kruizer vaart, een zeilboot of misschien een sloep? Wij helpen u graag wanneer het gaat om een snelle levering van uw watersportartikelen, direct vannuit omnze eigen, grote voorraad! Ook voor service en garantie kunt u terecht bij onze deskundige klantenservice. Daarom is NauticGear niet voor niets de watersport webwinkel van watersportend Nederland! met een gemiddeld klantentevredenheidscijfer van een dikke 9
Vragen? Wij helpen u graag!