kaartplotter

kaartplotter

Hét GPS-systeem voor boten is de kaartplotter. Zo weet je op het water altijd waar je bent en kun je eenvoudig een route uitstippelen. Als de plotter is uitgerust met WiFi ben je op bijvoorbeeld een smartphone of iPad ook voorzien van de kaart. Zo kun je thuis kaarten downloaden en via de WiFi overzetten op de kaartplotter. Tevens is het handig om aan boord meerdere schermen te hebben waarop je de route kunt zien.

Kaartplotter Raymarine

Profiteer van de verschillende functies van een kaartplotter van Raymarine. Niet alleen ben je voorzien van een uitstekende GPS aan boord, je kunt ook kiezen voor een plotter met sonar. Zo weet je niet alleen waar je bent maar tevens hoe diep het water is plus handige informatie over de bodem. Bovendien is een sonar ideaal voor de visliefhebber! De kaartplotter van Raymarine is eenvoudig te bedienen dankzij een scherp en duidelijk display, dat ook in het daglicht goed af te lezen is.

Kaartplotter Garmin

Voor zowel de schipper als de zeiler is een kaartplotter van Garmin onmisbaar. Waar de schipper gebruikt maakt van GPS en sonar zijn de verschillende windfuncties handig voor de zeiler. Om diefstal te voorkomen kun je kiezen voor een plotter die je uit de beugel kunt klikken. Hierbij is alle bedrading aangesloten op de beugel. Een aantal versies van de kaartplotter van Garmin hebben voorgeprogrammeerde kaarten; let hierop voordat je overgaat tot de aanschaf.

Kaartplotter kopen

Je kunt bij Nautic Gear eenvoudig online een kaartplotter kopen. Heb je nog vragen over de verschillende producten van Raymarine en Garmin? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van watersport en geven je graag deskundig advies. In het ruime aanbod van Nautic Gear vind je altijd de kaartplotter die je kopen wilt. Wij zorgen voor een snelle levering!