Scheepsservies Sailor Soul

Scheepsservies Sailor Soul

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

De scheepsservies serie 'Sailor Soul' van Marine Business is een servies set die een mooie klassieke nautische look and feel heeft. Dit komt door de kleurcombinatie van navy en wit en het gebruik van de anker print. Perfect voor aan boord van uw boot, jacht of sloep. Deze servies set is zeer compleet met dinerborden, diepe borden, soepkommen, schalen, mokken en glazen. Zo heeft u een mooie eenheid in het servies op uw boot.

Melamine bootservies

Omdat een boot niet stil ligt is goed bootservies vervaardigt van 100% pure melamine. Dit maakt het servies onbreekbaar en krasvrij. Mocht er een glas of bord vallen zal dit geen gevolgen hebben. Al het servies in de 'Sailor Soul' serie is vervaardigd van melamine. Nog een voordeel is dat het scheepsservies gewoon in de vaatwasser kan. Wij raden u niet aan om dit servies in de magnetron te gebruiken, daarvoor is het niet geschikt.

Servies voor aan boord

Op een heerlijke zomeravond is het natuurlijk fantastisch om een dinertje te organiseren op uw boot. Om daar een succes van te maken is een goede maaltijd bereiden natuurlijk belangrijk. Of lekker bbq-en met een Cobb barbecue bijvoorbeeld. Maar het oog wil ook wat. Daarom is een fraai gedekte tafel ook zeker een must. Mooi servies aan boord van uw boot is vandaar altijd erg verstandig om bij je te hebben.