Mastervolt

Mastervolt

Met Mastervolt producten op uw boot regelt u uw stroomvoorziening en opslag op een zeer professionele manier! Mastervolt levert een zeer brede range aan producten voor verschillende toepassingen. Bekend zijn de acculader en omvormer van mastervolt. De Mass Charger is de benaming van de professionele range acculaders. Zoek u een bijvoorbeeld een acculader of omvormer voor recreatief of semi-professioneel gebruik? Dan kiest u een acculader of omvormer uit de serie Charge Master. De Chargemaster Plus serie is een serie die eveneens uitstekend geschikt is voor recreatief of semi-professioneel gebruik.

Wij leveren een groot assortiment Mastervolt direct uit eigen voorraad. Handig gerangschikt in overzichtelijke categorieen. Zo vindt u bijvoorbeeld alle Acculaders van Mastervolt bij elkaar en ook de omvormers van Mastervolt vindt u overzichtelijk gepresenteerd. Daarnaast biedt Mastervolt een groot aantal producten om uw energie verbruik en opslag te monitoren. Denkt u hierbij aan inteligente battery-monitor systemen die u elke seconde exact op de hoogte houden van de status van uw accu en het verbruik.

Een kernmerk van nagenoeg alle Mastervolt producten is dat ze zeer doordacht in elkaar zitten. Voor alle bedrading die u zou moeten aansluiten zit er op de apparatuur een nette aansluiting waardoor het monteren en aansluiten van een Mastervolt product een feestje is voor elke doe-het-zelfer of installateur.

Het is niet voor niks dat Mastervolt een trotse sponsor en partner is van de Volvo Ocean Race!

Heeft u vragen over een mastervolt product dan helpen wij of de techisch specialisten van Mastervolt u graag!