Talamex Comfortline

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Kwaliteit is de basis van de Talamex Comfortline serie. De boten uit deze reeks zijn rijk uitgerust en zeer betrouwbaar. Comfort en veiligheid staan bij Nautic Gear dan ook hoog in het vaandel! En met de diep donkerblauw accenten, gecombineerd met het grijs en het soepele design is de boot een streling voor het oog. Het standaardpakket van de Talamex Comfortline rubberboot bestaat uit onder andere een reparatieset, een aluminium zitbank en twee peddels.
De vier verschillende modellen onderscheiden zich van elkaar in de bodems. De volgende bodems zijn bij ons verkrijgbaar:

  • Lattenbodem: Makkelijk op te rollen en snel vaarklaar
  • Luchtbodem: Luchtvloer met een opblaasbare kiel die voor een scherpe 
  • V-vormige bodem zorgt
  • Aluminium bodem: Onderhoudsvrije vloer die zorgt voor stevigheid en stabiliteit
  • Vaste aluminium bodem: Sterk, stabiel, uiterst wendbaar en licht van gewicht

Talamex Comfortline afmetingen

In onze webshop zie je precies hoeveel mensen er in één boot passen. De Talamex Comfortline afmetingen spelen hierbij een grote rol. Onze boten zijn verkrijgbaar in lengtes tussen de 200 cm en 350 cm. De lengte bepaalt onder meer de PK’s van de buitenboordmotor die aan de boot kan worden bevestigd. Dat is dan ook de reden dat je de Talamex Comfortline afmetingen kunt afstemmen op jouw specifieke wensen! De Comfortline rubberboten voldoen, net als de andere modellen en reeksen van Talamex, aan alle Europese eisen en richtlijnen!

Talamex Comfortline oppompen

Om snel en comfortabel je Talamex Comfortline opblaasboot vaarklaar te maken is de aanschaf van een elektrische luchtpomp een zeer verstandige keuze. Zo’n elektrische luchtpomp zorgt voor de perfecte druk in je Talamex comfortline boot en scheelt je veel tijd en levert veel gemak op.