Telesystems 12 volt TV's

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Aanbieding!
    Telesystems Palco 22LX1 22 Inch Full HD 12 volt LED TV met DVB-T/S2
    Normale prijs € 328,95 € 279,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Als je ook tijdens je vakantie die ene serie of dat belangrijke sportevenement niet wilt missen komt een televisie van Telesystems goed van pas! Deze toestellen zijn zeer geschikt voor gebruik in een camper, caravan of op een boot. De breedbeeldtelevisies zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Bij Nautic Gear vind je een HD-ready en een Full HD TV. Met een TelesystemsTV heb je altijd volop entertainment bij je!

TelesystemsTV

Voor een gezellig avondje aan boord van je boot of camper biedt een Telesystems TV uitkomst. Sluit je een actieve DVB-T antenne, aan op je TelesystemsTV dan kun je via DVB-T/T2 altijd en overal van de zenders genieten die lokaal beschikbaar zijn! Bovendien bevestig je de televisie eenvoudig aan één van onze TV wandbeugels. Met de aanschaf van eenTelesystemsTV koop je een TV die uitgerust is met een DVB-T2 ontvanger met HEVC265 Encoding voor de ontvangst aan boord van Digitenne Tv (alleen Free-To-Air) Bij Nautic Gear bestel je je TelesystemsTV voordelig en compleet!

Telesystems TV 12 volt

Wees volledig op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt met een Enox TV die door de interne stabilisator direct op de accu kan worden aangesloten. Sluit een USB stick of harddisk aan voor het afsprelen van thuis opgenomen films en series. Voor verdere hulpmiddelen zoals kabels, afstandsbedieningen en digitale tv kijk je bij onze uitgebreide collectie aan TV accessoires. Eén ding is zeker; met een Telesystems TV voor 12 volt zul je je onderweg nooit hoeven te vervelen!