Dekstoel

Dekstoel

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Heerlijk ontspannen varen met je boot over de prachtige wateren doe je met een dekstoel van Nautic Gear. Je geniet nóg meer van het mooie weer en de rustige omgeving als je zit in één van onze comfortabele dekstoelen. Je hebt keuze uit de kleuren blauw en wit. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende uitvoeringen. Een dekstoel koop je in onze webwinkel meestal in een set van 2. Zo kun je lekker gezellig met je partner turen over het rustige water. Bestel gemakkelijk in onze webwinkel en profiteer van onze scherpe prijzen!

Dekstoel boot

Zorg voor meer comfort aan boord met een dekstoel voor je boot! Voor een optimale stevigheid zijn onze stoelen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Door de blauwe of witte nautische omspanning passen de stoelen naadloos in de maritieme omgeving. Je klapt de stoelen eenvoudig in elkaar waardoor je de ruimte op je boot goed kunt benutten. In ons aanbod vind je een dekstoel voor je boot van de merken Talamex en Forma. De stoelen van Forma onderscheiden zich door de elastieken omspanning, wat de stoel een comfortabele zit geeft.

Talamex dekstoel

Lekker luieren op je boot doe je met een dekstoel van Talamex. In ons assortiment vind je 2 uitvoeringen; normaal en deluxe. De normale uitvoering is licht van gewicht maar toch uiterst stevig. Onderscheidend aan de deluxe uitvoering is de dichte rugleuning. Dit zorgt voor extra comfort. Maak je comfortabele inrichting aan boord compleet met een boottafel. Heb je vragen over het kopen van een Talamex dekstoel? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!