Talamex

Talamex
Highlights

Talamex is het private label en watersportmerk van Lankhorst Taselaar, een van de grootste watersport-groothandels van Europa.
Talamex staat als merk bekend om het uitgekiende assortiment van uitstekende kwaliteit. Talamex is niet alleen bekend van watersportartikelen, ook de Talamex rubberboten zijn al jaren een begrip op de Europeesche wateren. Het gamma van Talamex producten is zo breed dat we op deze pagina een oververdeling voor u hebben aangemaakt dat het vinden van uw Talamex product een stuk eenvoudiger maakt. Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Talamex watersportartikelen kopen

Nautic Gear biedt u een uitgebreid assortiment Talamex watersportartikelen aan. De meeste leveren wij direct vanuit ons eigen magazijn en direct uit eigen voorraad. Daarmee zijn we niet alleen snel maar kunnen u ook goed ondersteunen met vragen over bepaalde Talamex producten. We lopen graag voor u even ons magazijn in om een specifieke maat voor u op te meten. Wilt u snel uw Talamex producten afhalen? Dat kan. Plaatst u online uw bestelling bij ons en kies voor afhalen. Wij maken de bestelling voor uw klaar en sturen u een afhaalbericht. Na ontvangst hiervan kunt u uw bestelling bij ons afhalen.

Talamex boot kopen

Wilt u een Talamex boot kopen? Ook dat doet u snel en vertrouwd bij Nautic Gear. De meest courante modellen leveren wij direct uit voorraad. Uw Talamex boot heeft u dan ook altijd snel in huis. Wel is het zo dat deze Talamex boten, net als Talamex mooring whips, buitenboordmoteren en diverse andere zeer omvangrijke Talamex artikelen met speciaal vervoer verzonden worden en dus niet met Post NL, DPD of andere standaard pakketdiensten. Hierdoor bedraagt de levertijd op deze artikelen altijd 2 tot 3 dagen, ook wanneer deze op voorraad zijn. Ons Talamex assortiment groeit dagelijks. Heeft u tips of feedback voor ons? Dan horen wij dit graag. Hulp nodig bij het uitzoeken van uw Talamex product? Ook daarvoor staan we u graag te woord!