Talamex landvast en lijnen

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Het voordeel van een Talamex Landvast is dat je deze kan aanschaffen in verschillende lengtes, diktes en kwaliteit. Zo is er voor elk budget een prima Talamex landvast, fenderlijn of ankelijn beschikbaar.

Een goede en voordelige landvast zijn de Talamex landvasten Superlene. Dit is een landvast gemaakt van sterkt Polypropyleen. Het voordeel is zeker de prijs en sterkte, een nadeel is het lichte gewicht. Daardoor gooi je deze landvast minder makkelijk om een bolder wanneer je bijvoorbeeld de sluis invaart.
Een iets duurdere Talamex landvast is de Polyester PP landvast. Deze heeft een buitenkern van stevig polyester en een binnenkern van Polypropyleen. Dit type Talamex landvast is in de middenmoot geprijsd, heeft een heel behoorlijk gewicht waardoor het om een bolder gooien eenvoudig is en doordat de buitenmantel van polyester is ook nog voldoende rek om het trekken aan de landvast goed op te vangen.

De beste koop wat betreft een Talamex Landvast blijft toch altijd de 100% polyester landvast. Super sterk, voldoende rek en prima gewicht. Elke Talamex landvast is aan een zijde voorzien van een aangesplitst oog. Deze Polyester landvasten zijn aan het andere uiteinde afgewerkt een takeling.

Ligt je boot op een plek waardoor deze door golven nogal ligt te schommelen en te trekken aan je landvasten? Overweeg dan eens de aanschaf van een Talamex Landvastveer. Deze rubber of metalen veren worden in de lijn geplaast en fungeren als een soort schokbrekers voor uw boot. Het scheelt heel wat getrek aan uw bolders kikkers of dek. Echt een aanrader!
Heeft u hulp nodig biij uw keuze? Belt u ons dan. Wij helpen u graag!