Talamex Zwemtrap

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. RVS Zwemtrap opklapbaar met 3 of 4 treden
  Normale prijs € 153,95 Vanaf € 143,95
 2. RVS Zwemtrap boegmodel met 3, 4 of 5 treden
  Normale prijs € 136,95 Vanaf € 122,95
 3. Zwemtrap voor Rubberboot, Aluminium, 2 of 3 Treden
  Normale prijs € 70,95 Vanaf € 63,95
 4. Talamex Zwemtrap voor Rubberboot Telescopisch met 4 Treden
  Normale prijs € 199,95 € 173,95
 5. Talamex Zwemtrap Telescopisch met Handgrepen en 4 Treden
  Normale prijs € 229,95 € 191,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Met een Talamex zwemtrap klim je handig van- en aan boord van je boot. Een Talamex zwemtrap is verkrijgbaar in diverse modellen, uitvoeringen en lengtes. Bij de keuze van een zwemtrap dien je er altijd rekening mee te houden dat zeker 1 trede onderwater moet zitten. Dit maakt het aan boordklimmen via een zwemtrap een stuk eenvoudiger. Populair zijn dan ook de modellen die achter op de spiegel worden gemonteerd en waarbij een deel kan omklappen wanneer u de zwemtrap gebruikt. Daarnaast zijn telescopische zwemtrappen handig wanneer u de mogelijkheid heeft om een zwemtrap aan de onderzijde van uw zwemplateau te monteren. Alle Talamex zwemtrappen worden geleverd zonder bevestigingsmaterialen. Of u de trap bevestigd doormiddel van een bout of een schroefbevestiging hangt echt af van uw type schip. Wij helpen u graag met advies!

Talamex Aluminium zwemtrap

Een zeer populiar model zwemtrap is de Talamex Aluiminium zwemtrap, ook wel haaktrap genoemd. Dit model is uitgerust met grote haken die u over de railing van uw boot hangt. Na gebruik haakt u de trap eenvoudig los en bergt u deze op. De Talamex Aluminium zwemtrap is in verschillende lengtes verkrijgbaar. De haken zijn na gebruik naar binnen te draaien zodat u de trap makkelijk kunt opbergen. Deze trappen zijn daarintegen niet in te klappen of in te schuiven.

Talamex zwemtrap rubberboot

Met een Talamex zwemtrap voor een rubberboot klimt u een stuk eenvoudiger in uw rubberboot. Niet zo stevig als een vasate zwemtrap maar een stuk beter dan te proberen over de rand heen te klimmen. De Talamex zwemtrap voor een rubberboot bevestigd u aan, of een handvat aan de binnenzijde van de Tube of met het bevestigingskoord aan de roeidol op de tegenovergelegen tube. Een Talamex zwemtrap voor de rubberboot is sterk maar toch licht van gewicht en er zitten gee scherpe uitstekende delen aan waardoor uw rubberboot lek zou gaan. Deze trap is niet bedoeld voor "speelgoed bootjes"