Navigatie & Elektronica

Navigatie & Elektronica
Highlights

Navigatie & Electronica voor Schepen

Op zoek naar Elektronica en Navigatie voor uw schip? Bij Nautic Gear vind u alles op het gebied van elektronische apparatuur voor uw schip.
Of het nou om een kaartplotter gaat van Garmin of Raymarine, een Marine Radio van Fusion, Boss Marine, of Rockford Fosgate, Bij ons vindt u wat u zoekt.
Het grootste deel leveren wij direct uit voorraad! Dat betekent, vandaag besteld, morgen in huis!

12 Volt TV's

Geen watersport bedrijf is zo gespecialiseerd in de verkoop van 12 VoltTV's voor uw boot en jacht als Nautic Gear.
Wij leveren uit voorraads speciale TV's en randapparatuur waardoor u onderweg aan boord net zo van TV kijken kan genieten als thuis.
Gebruik onze ervaring, laat u door ons adviseren en voorkom een miskoop elders.
Bij ons kunt u niet alleen terecht voort een goede 12 volt TV voor aan boord, ook alle randapparatuur leveren wij vlot en snel.
Zo bieden we ruime keuze in DVB-T antenne's voor digitenne, speciaal geselecteerd op maritiem gebruik, maar ook een groot assortiment vergendelbare wndbeugels.

Bent u een zaklijke klant, heeft u bijvoorbeeld een charterbedrijf? en heeft u meerdere TV's nodig? Bel ons dan voor een specifieke prijsopgave en advies.

Marine Radio

Lekker genieten van je favorite muziek tijdens het varen maakt je boottocht nog plezieriger. Goede Marine Audio is daarbij van belang.
Wij leveren het absolute topmerk Fusion Marine Audio direct uit eigen voorraad. Marine Radio, waterbestendige speakers, FM Antenne's en heel veel andere Marine audio van o.a Boss Marine treft je in de webshop aan.

Marifoon kopen

Tevens hebben wij een selectie marifoons. We hebben goede aanbiedingen ook wanneer u en handmarifoon zoekt.
De meeste marifoons zijn zelf te voorzien van een Atis Code. Als wij een Atis code moeten programmeren is dit bij aanschaf van een marifoon altijd gratis voor onze klanten.

Watersport Kompassen, Verrekijkers & Weerstations

Op zoek naar een scheepskompas? een goede 7x50 watersport verrekijker? Shop rustig rond en maak uw keuze.
Wilt u extra advies of heeft u een vraag over een specifiek product? Onze mederwerkers helpen u graag vlot en deskundig.