Nasa

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Door gebruik te maken van een Nasa dieptemeter weet je altijd in een oogopslag hoeveel water er onder je kiel staat. Een dieptemeter vertelt je digitaal de diepte en geeft een alarm bij het varen in (te) ondiep water. De transducer werkt op 150kHz en wordt geleverd met 7 meter kabel. Het energieverbruik van die dieptemeter is zeer laag, wat waardoor uw accu nauwelijks wordt belast. De Nasa dieptemeters worden geleverd met een helder LCD scherm waar alle benodigde informatie op gevonden kan worden. In het menu van de meter kun je de gegevens van je boot invoeren voor een nauwkeurige meting. Als je op zoek bent naar een Nasa dieptemeter dan ben je bij Nautic Gear aan het juiste adres!

Nasa Target dieptemeter

Één van de pareltjes onder de dieptemeters is de Nasa Target dieptemeter. Deze dieptemeter heeft een groot helder display dat is voorzien van verlichting waardoor je zowel overdag als ‘s avonds de informatie gemakkelijk af kunt lezen. Het display heeft grote knoppen waardoor deze gemakkelijk te bedienen is tijdens het beoefenen van watersport. Ook is de Nasa Target dieptemeter voorzien van alarmen die afgaan als de afstand onder de boot te groot of te klein is. Bestel de meter voor je boot bij Nautic Gear!

Nasa Clipper dieptemeter

Dankzij de Nasa Clipper dieptemeter loop je nooit meer vast met je boot. De dieptemeter is afleesbaar in zonlicht, en is spatwaterdicht. Zo kun je in alle weersomstandigheden exact weten hoeveel meter er zit onder je zender, kiel of waterlijn. De Clipper is uitgerust met een ankeralarm die afgaat als er teveel beweging wordt gedetecteerd als je voor anker ligt. Verder wordt er een ‘door de huid’ transducer meegeleverd met een kabellengte van 7 meter. Eventuele verlengkabels zijn makkelijk bij te bestellen. Bestel vandaag nog je Nasa Clipper dieptemeter en wij zorgen voor een snelle verzending!

Nasa dieptemeter inbouwen

Wanneer je een Nasa dieptemeter wil inbouwen, kan dit op verschillende manieren. De eerste optie is om een gat in de romp van je boot te boren, en de transducer hierin te plaatsen. Zorg ervoor dat je bevestigingsmateriaal zoals Sikaflex 291 bij de hand hebt om het gat goed af te sluiten. De tweede optie is alleen mogelijk bij polyester boten. Hier kan de transducer namelijk bevestigd worden op de romp van de boot, zonder te boren. In dit geval kun je je Nasa dieptemeter inbouwen door hem met polyester & epoxy te bevestigen. Zorg er altijd voor dat er geen luchtbellen in de epoxy zitten voor correcte metingen.