Nasa Clipper Battery Monitor BM-1 in 12 of 24 volt 100A

Nasa Clipper Battery Monitor BM-1 in 12 of 24 volt 100A - accubewaker voor uw boot

* Vereiste velden

€ 179,00

€ 167,00

Voorraad: Kies optie voor actuele voorraadstatus

Bestel vandaag en uw bestelling wordt verzonden: vandaag!

Als u dit product nu bestelt betalen wij voor u de verzendkosten.

Omschrijving
De Nasa Clipper Battery monitor geeft u de actuele status van uw accu aan. Accubewaking voor uw boot in optima forma! U leest niet alleen direct de actuele accuspanning af maar ziet ook laad- en ontlaadstroom. Tevens ziet u hoeveel stroom er nog in uw accu zit en kan u dus inschatten hoelang het nog duurt voordat uw accu leeg is onder een bepaalde belasting. Het instument heeft een afmeting van 110 x110 x 27 mm. In zonlicht afleesbaar en voorzien van verlichting.
Op de Nasa Clipper batterymonitor BM-1 kan een onderhoudsaccu of accubank worden aangesloten en een startaccu. Van de onderhoudsaccu krijgt u gedetailleerde informatie, van de start accu ziet u alleen het actuele voltage.
De levering is inclusief shunt en bekabeling. De BM-100 kan worden aangesloten op een maximale laadstoom en ontlaadstroom van 100 Ampere. De BM-1 is bestelbaar voor een 12 of voor een 24 volt systeem.
Maakt u hieronder de juiste keuze voor de bij u aanwezige boordspanning.
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

6316 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.1
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Accessoires

Selecteer losse producten om direct mee te bestellen of selecteer alles

Details

Weet u hoeveel stroom ernog in u accu zit? Met de Nasa Clipper batterymonitor word accubewaking een fluitje van een cent. Het aansluiten is redelijk eenvoudig, net als het instellen.
Daarna leest u heel precies en nauwkeurig de staat van uw onderhoudsaccu of accubak af. Het voltage, de laadstoom en ontlaadstroom en u ziet hoe vol uw accu nog is. Met deze gegevens kunt u goed inschatten hoe lang u uw accu nog kunt belasten totdat hij leeg is. De Nasa Battery monitor BM-1 geeft u overicht en rust. U weet immers precies wat de status van uw accu is. Een lege accu is er niet meer bij.

Op de Nasa BM-1 kunt u een tweede accu aanluiten, de startaccu bijvoorbeeld. Daarvan ziet u alleen het actuele voltage. Ook dit geeft een grove indicatie van de laadtoestand van uw accu en dat is voor een startaccu vaak voildoende.
De BM-1 batterymonitor voor uw boot is verkrijgbaar in een 12- en in een 24 volt uitvoering.

Extra informatie
Merk Nasa
Kleur Zie foto
Schrijf uw eigen review

Heeft u een Nasa Clipper Battery Monitor BM-1 in 12 of 24 volt 100A? Laat andere klanten weten wat u van het product vindt en schrijf een review.

* Vereiste velden