Nasa Clipper Battery Monitor BM-1 in 12 of 24 volt 100A

Nasa Clipper Battery Monitor BM-1 in 12 of 24 volt 100A

* Vereiste velden

Normale prijs € 207,95 € 188,95

Voorraad: Levertijd 2 a 3 werkdagen

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Omschrijving

De Nasa Clipper Battery Monitor geeft u de actuele status van uw accu aan. Accubewaking voor uw boot in optima forma! U leest niet alleen direct de actuele accuspanning af maar ziet ook laad- en ontlaadstroom. Tevens ziet u hoeveel stroom er nog in uw accu zit en kan u dus inschatten hoelang het nog duurt voordat uw accu leeg is onder een bepaalde belasting. Het instrument heeft een afmeting van 110 x110 x 27 mm. In zonlicht afleesbaar en voorzien van verlichting.

Op de Nasa Clipper batterymonitor BM-1 kan een onderhoudsaccu of accubank worden aangesloten en een startaccu. Van de onderhoudsaccu krijgt u gedetailleerde informatie, van de start accu ziet u alleen het actuele voltage. De levering is inclusief shunt en bekabeling. De BM-100 kan worden aangesloten op een maximale laadstoom en ontlaadstroom van 100 Ampère. De BM-1 is bestelbaar voor een 12 of voor een 24 volt systeem. Maakt u hieronder de juiste keuze voor de bij u aanwezige boordspanning.

  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)*
  • België € 6,95, Boven € 50,- 3.95*
  • Afhalen bij 3750 PostNL punten
  • Afhalen bij 1800 PostNL punten (BE)
  • 14 dagen bedenktijd
  • 2 jaar Garantie
  • Ook naar: DE, SP, PT, FR en CR*
  • *m.u.v. vrachttransport

16344 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Weet u hoeveel stroom er nog in uw accu zit? Met de Nasa Clipper battery monitor wordt accubewaking een fluitje van een cent. Het aansluiten is redelijk eenvoudig, net als het instellen. Daarna leest u heel precies en nauwkeurig de staat van uw onderhoudsaccu of accubak af. Het voltage, de laadstoom en ontlaadstroom en u ziet hoe vol uw accu nog is. Met deze gegevens kunt u goed inschatten hoe lang u uw accu nog kunt belasten totdat hij leeg is. De Nasa Battery monitor BM-1 geeft u overzicht en rust. U weet immers precies wat de status van uw accu is. Een lege accu is er niet meer bij.

Op de Nasa BM-1 kunt u een tweede accu aansluiten, de startaccu bijvoorbeeld. Daarvan ziet u alleen het actuele voltage. Ook dit geeft een grove indicatie van de laadtoestand van uw accu en dat is voor een startaccu vaak voldoende. De BM-1 Battery Monitor voor uw boot is verkrijgbaar in een 12- en in een 24 volt uitvoering.

Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren