Drinkwaterpomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Voor zowel kleine als middelgrote boten vind je bij Nautic Gear een geschikte drinkwaterpomp. Onze pompen zijn geschikt voor een voltage van 12 en 24 volt en zijn uitgerust met beveiliging tegen droogpompen en oververhitting. Bij de aanschaf van een drinkwaterpomp is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van je drinkwaterreservoir. De pompcapaciteit in liters kan variëren tussen 4,3 en 19 per minuut. In onze winkel heb je een ruime keuze.

Jabsco drinkwaterpomp

Wie voor kwaliteit kiest, kiest voor een Jabsco drinkwaterpomp! Deze is verkrijgbaar in modellen voor zowel kleine als middelgrote schepen.Vanaf de 1.0 versie is deze uitgerust met ingebouwde pulsatie. Lawaai en trillingen worden hiermee onderdrukt, zodat het bestellen van een drukvat niet meer nodig is. Een Jabsco drinkwaterpomp is ook verkrijgbaar in varianten met meerdere tappunten (tot wel 5!) Voor het aanleggen van een watervoorraad hebben wij een ruim aanbod water jerrycans, zodat er altijd voldoende water is.

Drinkwaterpomp boot

Je kunt probleemloos een drinkwaterpomp op je boot aansluiten als je een accu hebt van 12 of 24 volt. Naast pompen hebben wij ook drinkwaterfilters, controlepanelen en waterkranen. Wil je een drinkwaterpomp op je boot met drukcontrole? Ook deze kun je bij Nautic Gear eenvoudig bestellen. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor het beoefenen van watersport. Wij zorgen voor een snelle levering van je bestelling!