Wema motorinstrumenten

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Wema motorinstumenten voor je boot zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit! Daarnaast zijn ze voor een beetje doorgewinterde doe-het-zelver in te bouwen en aan te sluiten. Wema motorinstrumenten zijn ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd. De gatmaat van de Wema instrumenten is 58 mm bij de kleine meters, zoals bijvoorbeeld de Wema brandstofmeter en watertemperatuurmeter. De grote klokken zoals bijvoorbeeld de toerentellers van Wema meten een gatmaat van 85mm.
Wema meters voor uw boot zijn waterbestendig en daardoor ook bij een buitenstuurstand te monteren. De meters zijn verkrijgbaar met een witte of zwarte wijzerplaat en omranding. Deze omranding kan vervangen worden door een ring in chrome- of goudkleur. De Wema instrumenten worden gemonteerd door de klemring te gebruiken die aan de achterzijde over de meter wordt geschroeft en feitelijk de meter vastklemt aan het paneel waar u deze in inbouwd. De instumenten verlichting is instelbaar. U kunt tijdens de montage kiezen voor rode- of amberkleurige achtergrondverlichting. Dit doet u door de bijbehorende aansluitdraad van de desbetreffende kleur aan te sluiten. Super makkelijk en heel handig.

Wema tankgever

Wema levert een uitgebreid assortiment tankgevers. De meest verkochte is het S5 model. Deze is in verschillende lengtematen verkrijgbaar en is voorzien van een flens met 5 gaten. Deze gaten hebben een VDO-maat, de hart op hart afstand komt overeen met een VDO gever. Daarmee past de S5 gever op de plek van een VDO type.
De gevers hebben een weerstand van 0-190 Ohm en werken daarmee op de meters van Wema.

Heeft u na het plaatsen van een Wema instument het probleem dat het instument omgekeerd weergeeft? Dan is de kans groot dat u een Amerikaanse gever in uw boot heeft. Deze hebben een weerstand van 240-30 Ohm waardoor de Wema meter omgedraaid gaat werken. In dat geval kunt u het beste uw gever vervangen voor een Amerikaans type die wij eveneens verkopen. Een andere optie is om de Wema weerstand convertor aan te schaffen. Dit handige apparaatje zorgt voor het omdraainen van de weerstand naar keuze. Dus van 0-190 naar 30-240 of andersom. Vaak is echter het snelst en het voordeligst om zowel de gever als de meter te vervangen.

Wema accessiores

Naast Wema instumenten zijn er ook accessoires te koop zoals een oliedruksensor, watertemperatuursensoren en uitlaattemperatuur-sensoren.
OOk voor deze artikelen kunt u bij ons terecht. Het meeste van Wema leveren wij direct uit eigen voorraad waardoor u na het bestellen van uw intrumenten ze ook vlot in huis heeft.