Cam Module

Cam Module
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Canal Digitaal - TV Vlaanderen Cam module
    Normale prijs € 67,95 € 62,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Cam module

Wil je behalve thuis ook in boot of caravan TV kunnen kijken? Dan is de aanschaf van een Cam module een goed idee. Om deze te activeren hoef je slechts over een smartcard en een 12 volts led-tv te beschikken. Als alternatief kun je bij Nautic Gear kiezen voor een Cam module met geïntegreerde kaart. Wij bieden Cam Modules van grote aanbieders als KPN en Canal Digital.

Cam module KPN

Voor wie thuis al gebruik maakt van Digitenne, loont het om een Cam Module van KPN aan te schaffen. Deze is geschikt voor Led TV’s en TV’s met LCD technologie met een ingebouwde DVB-T antenne en een CI slot. Bij een Digitenne abonnement kun je maximaal 3 smartcards activeren. Heeft je een kaart over? Dan kun je met een Cam module van KPN op binnenwateren of de camping televisie kijken zoals je thuis gewend bent.

Cam module Canal Digitaal

Je blijft beschikken over een ruim pakket aan verschillende zenders met een Cam module voor Canal Digitaal met of zonder geïntegreerde Smart Card. De eerste variant is bedoeld voor abonnementen waarbij losse smartcards nog de standaard zijn. Deze worden niet meer nieuw aangeboden. Als je thuis geen abonnement hebt op Canal Digitaal, kun je de Cam module voor Canal Digitaal met ingebouwde kaart laten registreren.

Cam module kopen

Nautic Gear is de watersportwinkel waar je een Cam module kunt kopen die goede ontvangst biedt. In ons assortiment vind je ook eenvoudig een 12 volt led-tv waarop de Cam module kan worden aangesloten. Daarnaast kun je bij ons ook een losse DVB-T antenne bestellen. Wil je een CAM module kopen? Onze klantenservice informeert je graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden!