Drinkwaterpomp voor boot, camper en caravan 12/24 volt

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Drinkwaterpomp 12v

Een drinkwaterpomp 12v voor je boot is comfort verhogend. Een goede drinkwaterpomp 12v levert, wanneer u bijvoorbeeld een 25PSI uitvoering koopt, 2,2 Bar druk. Dat is vergelijkbaar met de druk, thuis, in uw waterleiding. Wij leveren pompen van het bekende merk Jabsco, de Par Max Serie en van Johnson, de Aquajet serie. Zoekt u een drinkwaterpomp 12v? dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een drinkwaterpomp koop je online bij Nautic Gear Bovendien hebben wij een ruime sortering slangen zodat je je drinkwaterpomp ook snel kunt aansluiten!

Drinkwaterpomp boot

Een drinkwaterpomp voor de boot is er in allerlei soorten en maten. Het kiezen van de juiste drinkwaterpomp voor je boot is afhankelijk hoeveel en wat voor tappunten je wilt gebruiken. Is er sprake van 1 tappunt aan boord die word gebruikt voor wassen en afwassen dan is bijvoorbeeld een Par Max 1 of 1.9 een prima keuze. De Par Max 1 is ook verkrijgbaar inclusief design-kraan, slang en aansluitmateriaal, dus als complete kit! Zijn er meer tappunten, of zelfs een douche? Dan is een Par Max 4, 5, 6 of V-FLO drinkwaterpomp aan te raden.

Drinkwaterpomp 12 volt

Een drinkwaterpomp op 12 volt zijn de meest verkochte pompen. Deze 12 volt drinkwaterpompen zijn over het algemeen te verkrijgen in een 25 Psi of 40 Psi uitvoering. Voor gebruik aan boord adviseren wij een drinkwaterpomp op 12 volt die 25 Psi druk levert. Een 40 Psi pomp raden wij alleen aan voor schepen met vast en degelijk leidingwerk. Een voordeel van een 12 volt drinkwaterpomp is dat u ze in de meeste gevallen direct kunt aansluiten op het bestaande 12 volt boordnet. Hierdoor zijn ze ook bij mensen met een caravan of camper erg in trek!

Jabsco Drinkwaterpomp

Een Jabsco drinkwaterpomp blink uit in betrouwbaarheid. Een Jabsco drinkwaterpomp uit de Par Max serie is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Hoe hoger het getal, hoe meer water opbrengst per minuut. Een Jabsco drinkwaterpomp is een druk geregelde pomp. Dat wil zeggen dat er een sensor in de pomp zit die ervoor zorgt dat de pomp aanslaat zodra je de kraan opendraaid. De hierdoor wegvallende drukt tussen kraan en pomp zorgt voor het aanslaan van de pomp. De serie jabsco drinkwaterpomen begint met een Par Max 1 en eindigt bij ons met de Par Max 6. Een ansolute topper is de Jabsco drinkwaterpomp V-FLO 5.0. Deze pomp is uitgerust met een sensor die de hoeveelheid en druk die de pomp levert af laat hangen van de vraag. Kiest u voor een kleinere pomp maar wilt u wel rust in uw waterleidingsysteem? Overweeg dan eens een Drukvat of Hydrofoor

Drinkwaterpomp 24 volt

Op zoek naar een drinkwaterpomp op 24 volt? Geen probleem. De meeste drinkwaterpompen zijn ook leverbaar in een 24 volt uitvoering. U kunt zelfs kiezen uit een 25- of 40 Psi model. Wij leveren een 24 volt drinkwaterpomp vooral aan de beroepsvaart en schippers van binnenvaart schepen. Handig is te weten dat wij werken met 2600 afhaalpunten in Nederland. Hierdoor kunt u uw bestelde 24 volt drinkwaterpomp af laten leveren op een afhaalpunt van u keuze! Reuze handig. Ook de professionals kiezen voor Nautic Gear!

Jasper legt uit: Hoe kies ik de juiste drinkwaterpomp voor de boot.