Torqeedo Elektrische Buitenboordmotor

Torqeedo
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Torqeedo Travel 603s Elektrische Buitenboordmotor 2PK Kortstaart
  Normale prijs € 2.074,95 € 1.846,00
 2. Populair
  Torqeedo Travel 1103Cs Elektrische Buitenboordmotor 4PK Kortstaart
  Normale prijs € 2.699,95 € 2.396,00
 3. Torqeedo Travel 1103CL Elektrische Buitenboordmotor 4PK Langstaart
  Normale prijs € 2.749,95 € 2.446,00
 4. Nieuw!
 5. Torqeedo Travel Reserve Accu 915Wh
  Normale prijs € 959,95 € 946,00
 6. Torqeedo Ultralight Reserve Accu 320Wh
  € 539,95
 7. Torqeedo Ultralight Reserve Accu 915Wh
  € 964,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een Torqeedo elektische buitenboordmotor staat garant voor onbeperkt vaarplezier. Sinds 2005, het jaar waarin Torqeedo z'n eerste range elektrische buitenboordmotoren introduceerde is er veel gebeurd. Nu, vele jaren later staat een Torqeedo buitenboordmotor voor hoogstaande kwaliteit, slimme en betaalbare oplossingen waneer het gaat om elektrisch varen. Torqeedo elektrische buitenboordmotoren worden intussen geleverd in 50 landen en is uitgegroeid tot marktleider in het segment. Hoge kwaliteit, hoge stuwkracht in combinatie met een licht gewicht zijn slechts enkele van vele voordelen die Torqeedo biedt.

Torqeedo elektrische buitenboordmotor. De voordelen voor u:

Een belangrijke motivatie om een Torqeedo elektrische buitenboordmotor aan te schaffen is natuurlijk het mileu. Elektrisch varen vormt geen overlast en belasting voor het mileu. Een ander groot voordeel is dat u af bent van het vaak oorverdovende lawaai van een (oude) traditionele benzinemotor) U vaart rustig of met snelheid en u kunt nog steed communiceren met uw medepassagiers! Daarnaast heeft u nauwelijks onderhoud, geen geknoei met benzine, geen afslaande motor door een verstopte carburateur. En met een vaartijd van 5 uur ( Travel 1103 bij rustig varen) Kunt u prima tochtjes maken. Wilt u uw actieradius verlengen? Dan kut nu kiezen voor een tweede accu. Deze zijn zeer eenvoudig te verwisselen.

Het grote voordeel van veel Torqeedo elekctrische buitenboordmotoren is dat ze beschikken over een ingebouwde Lithium-Ion accu! Geen gesleep met losse accu's maar een accu die eenvoudig vastgeklikt wordt op de motor. Bovendien is die accu ook nog eens  zeer veilig en waterdicht!

Omdat het een Litium-Ion accu betreft is uw vaartijd en actieradius over het algemeen groter. Daarnaast loopt zo'n accu als u de Torqeedo niet gebruikt niet leeg. Daarnaast zorgt deze afneembare accu voor een groot vermogen op de schroef, tot wel 3 Pk bij de Travel serie!

Bij Elke Torqeedo uit de Travel en Ultralight-serie word een handige draagtas geleverd waarin u de buitenboormotor kunt opbergen en met u mee kunt dragen.
Dat is zeer handig wanneer u bijvoorbeeld in de stad (Amsterdam) uw boot in een gracht heeft liggen en diefstal van uw kostbare buitenboordmotor wilt voorkomen.
De draagtas bied dan uitkomst. Om evenueel het gewicht nog meer te bepereken kunt u de accu afnemen en apart vervoeren. De zwaarte Torqeedo travel weegt zo'n 17 Kilo met, en 12 kilo zonder accu!

De Accu van de Torqeedo electrische buitenboordmotor is op te laden via de meegeleverde 220 volt acculader, via een (optioneel te bestellen) losse accukabel vanuit de sigarettenstekker van uw auto en vanuit een (optioneel) zonnepaneel. Waar u ook bent, er is altijd een goede mogelijkheid voorhanden uw accu weer op te laden.
Uiteraard is de Torqeedo te kantelen en is de hele gashendel af te nemen voor transport of opslag.

Op het intelligente display ziet u Accupercentage,resterende vaartijd, afstand en vermogen. U ziet dus altijd hoelang u nog kunt varen!
Via de optionele TORq TRAC App en een bluetoothzender heeft u alle motorinformatie, gevaren routes en afstand en de positie op de kaart direct op het scherm van uw smartphone of tablet.

Torqeedo elektrische buitenboordmotor kopen bij Nautic Gear

Nautic Gear is officieel Torqeedo Dealer. Dat betekend dat u veilig en vertrouwd een Torqeedo elektrische buitenboordmotor aanschaft. Alhoewel we een online winkel zijn en we uw Torqeedo uitstekend bij u thuis kunnen bezorgen (of op een andere loaktie) kunt u er ook voor kiezen uw Torqeedo bij ons af te halen. Dat scheelt u transportkosten en waneer u bijvoorbeeld haast heeft is het erg makkelijk voor de afhaal optie te kiezen. Vanaf de A12 staat u binnen 2 autominuten bij ons voor de deur geparkeerd!

Heeft u (technische) vragen? Belt u ons dan. Onze klantenservice helpt u graag met het beantwoorden van uw vragen of met het geven van een juist advies voor uw situatie. Wij helpen u graag met de juiste aanschaf van uw Torqeedo Buitenboordmotor!