Torqeedo Elektrische Buitenboordmotor

Torqeedo
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Uit de Nieuwsbrief
  Torqeedo Travel 603s Elektrische Buitenboordmotor 2PK Kortstaart
  Normale prijs € 2.074,95 € 1.839,00
 2. Op = Op
  Torqeedo Travel 1103CS Elektrische Buitenboordmotor 4PK Kortstaart
  Normale prijs € 2.643,95 € 2.299,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. Op = Op
  Torqeedo Travel 1103CL Elektrische Buitenboordmotor 4PK Langstaart
  Normale prijs € 2.699,95 € 2.349,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Nieuw!
  Torqeedo Ultralight 403A Elektrische Kajak Motor
  Normale prijs € 2.099,00 € 1.899,00
 5. Torqeedo Ultralight 403AC Elektrische Kajak Motor
  Normale prijs € 2.499,00 € 2.299,00
 6. Torqeedo Travel Reserve Accu 915Wh
  Normale prijs € 1.051,95 € 914,95
 7. Torqeedo Travel Reserve Accu 500Wh
  Normale prijs € 779,95 € 675,00
 8. Torqeedo Ultralight Reserve Accu 320Wh
  Normale prijs € 539,95 € 519,95
 9. Torqeedo Ultralight Reserve Accu 915Wh
  Normale prijs € 984,95 € 934,95
 10. Binnenkort Verkrijgbaar!
 11. Binnenkort Verkrijgbaar!
 12. Binnenkort Verkrijgbaar!
 13. Binnenkort Verkrijgbaar!
 14. Binnenkort Verkrijgbaar!
 15. Binnenkort Verkrijgbaar!
 16. Binnenkort Verkrijgbaar!
 17. Binnenkort Verkrijgbaar!
 18. Binnenkort Verkrijgbaar!
  Torqeedo Travel Accu 1080 Wh
  € 1.475,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 19. Binnenkort Verkrijgbaar!
  Torqeedo Travel XP Accu 1425 Wh
  € 1.785,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Een Torqeedo elektrische buitenboordmotor staat garant voor onbeperkt vaarplezier. Sinds 2005, het jaar waarin Torqeedo z'n eerste lijn elektrische buitenboordmotoren introduceerde, is er veel gebeurd. Nu, vele jaren later staat een Torqeedo buitenboordmotor voor hoogwaardige kwaliteit en slimme en betaalbare oplossingen wanneer het gaat om elektrisch varen. Torqeedo elektrische buitenboordmotoren worden intussen geleverd in 50 landen en is uitgegroeid tot marktleider in het segment. Hoge kwaliteit, hoge stuwkracht in combinatie met een licht gewicht zijn slechts enkele van de vele voordelen die Torqeedo biedt. En bij onze allround watersportwinkel kunt u er een bestellen tegen een scherpe prijs met een snelle verzending!

Torqeedo elektrische buitenboordmotor, de voordelen:

Een belangrijke motivatie om een Torqeedo elektrische buitenboordmotor aan te schaffen is natuurlijk het milieu. Elektrisch varen vormt geen overlast en belasting voor het milieu. Een ander groot voordeel is dat van het geluid van een (traditionele benzinemotor) af bent. U vaart rustig of met snelheid en u kunt nog steeds communiceren met uw medepassagiers! Daarnaast heeft u nauwelijks onderhoud, geen gedoe met benzine, geen afslaande motor door een verstopte carburateur. En met een vaartijd van maar liefst 5 uur (Travel 1103 bij rustig varen) Kunt u prima langere tochtjes maken. Wilt u uw actieradius verlengen? Dan kunt u kiezen voor een tweede accu. Deze zijn zeer eenvoudig mee te nemen en te verwisselen.

Het grote voordeel van veel Torqeedo elektrische buitenboordmotoren is dat ze beschikken over een ingebouwde Lithium-Ion accu! Geen gesleep met losse accu's, maar een accu die eenvoudig vastgeklikt wordt op de motor. Bovendien is de accu ook nog eens zeer veilig en waterdicht!

Omdat het een Litium-Ion accu betreft, is uw vaartijd en actieradius over het algemeen wat groter. Daarnaast loopt zo'n accu als u de Torqeedo niet gebruikt, leeg. En bovendien zorgt deze afneembare accu voor een groot vermogen op de schroef, tot wel 3 Pk bij de Travel serie!

Hoe bevalt een Torqeedo elektrische buitenboordmotor?

Over het algemeen zijn onze klanten zeer tevreden over de prestaties van de Torqeedo elektrische buitenboordmotor. De motor biedt een hoge stuwkracht en snelheden tot 30 km/u, daardoor is hij geschikt voor verschillende soorten rubberboten en omstandigheden. Ook is de motor geruisloos en produceert deze geen uitlaatgassen, wat natuurlijk zorgt voor een stille en milieuvriendelijke vaartocht. De Torqeedo motor is zeer efficiënt en u kunt lang varen met een volle accu, waardoor u meer tijd op het water kunt doorbrengen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen van de accu. Torqeedo is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten, en de motor is duurzaam en gebouwd om lang mee te gaan. Ten slotte is de motor gemakkelijk te installeren en te gebruiken dankzij de ergonomische vormgeving en afstandsbediening. Al met al zijn de Torqeedo elektrische buitenboordmotoren een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, efficiënte en betrouwbare motor voor verschillende soorten boten en omstandigheden.

Bij Elke Torqeedo uit de Travel en Ultralight-serie wordt een handige draagtas geleverd waarin u de buitenboordmotor kunt opbergen en met u mee kunt dragen.
Dat is zeer handig wanneer u bijvoorbeeld in de stad (Amsterdam) uw boot in een gracht heeft liggen en diefstal van uw kostbare buitenboordmotor wilt voorkomen.
De draagtas biedt dan uitkomst. Om eventueel het gewicht nog meer te beperken kunt u de accu afnemen en apart vervoeren. De zwaarste Torqeedo travel weegt zo'n 17 kg met, en 12 kg zonder accu!

De Accu van de Torqeedo elektrische buitenboordmotor is op te laden via de meegeleverde 220 volt acculader, via een (optioneel te bestellen) losse accukabel vanuit de sigarettenstekker van uw auto en vanuit een (optioneel) zonnepaneel. Waar u ook bent, er is altijd een goede mogelijkheid voorhanden uw accu weer op te laden.
Uiteraard is de Torqeedo te kantelen en is de hele gashendel af te nemen voor transport of opslag.

Op het intelligente display ziet u accupercentage, resterende vaartijd, afstand en vermogen. U ziet dus altijd hoelang u nog kunt varen!
Via de optionele TORQ TRAC App en een bluetoothzender heeft u alle motorinformatie, gevaren routes en afstand en de positie op de kaart direct op het scherm van uw smartphone of tablet.

Torqeedo elektrische buitenboordmotor kopen bij Nautic Gear

Nautic Gear is officieel Torqeedo dealer. Dat betekent dat u veilig en vertrouwd een Torqeedo elektrische buitenboordmotor aanschaft. Alhoewel we een online winkel zijn en we uw Torqeedo uitstekend bij u thuis kunnen bezorgen (of op een andere locatie) kunt u er ook voor kiezen uw Torqeedo bij ons af te halen. Dat scheelt u transportkosten en wanneer u bijvoorbeeld haast heeft, is het erg makkelijk voor de afhaal optie te kiezen. Vanaf de A12 staat u binnen 2 autominuten bij ons voor de deur geparkeerd!

Heeft u (technische) vragen? Of twijfelt u tussen een buitenboordmotor op benzine en een elektrische? Belt u ons dan. Onze klantenservice helpt u graag met het beantwoorden van uw vragen of met het geven van een juist advies voor uw situatie. Wij helpen u graag met de juiste aanschaf van uw Torqeedo Buitenboordmotor!