Buitenboordmotor olie

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Doordat boten voortdurend in het water liggen, is voor de buitenboordmotor olie nodig die goed tegen roestvorming beschermt. Deze kan gebruikt worden voor zowel zout als zoet water. Buitenboordmotor olie is bij Nautic Gear verkrijgbaar als 2 takt of 4 takt olie. Daarnaast vind je ook transmissieolie en hydraulische olie in ons assortiment, waarmee je alle draaiende onderdelen in topvorm houdt.

Buitenboordmotor olie 4 takt

De motoroliën van Nautic Gear zijn speciaal ontwikkeld met oog op maritiem gebruik en daarmee bestand tegen zout water. Onze buitenboordmotor olie in 4-takt variant heeft een zeer geringe viscositeitsafname. Daarmee worden slijtage en afzetting op de bewegende onderdelen voorkomen. Je kunt onze buitenboordmotor olie bestellen in flessen van 1 of 5 liter en voor een scherpe prijs. Dat geldt ook voor de poets & onderhoudsmiddelen uit ons assortiment.

Buitenboordmotor olie 2 takt

De zelfmengende eigenschappen van buitenboordmotor olie in onze 2 takt variant doen hun werk bij hoge temperaturen. Daarnaast vormt zich aan het oppervlak een speciale film die zorgt voor een perfecte smering. Onze buitenboordmotor olie 2 voor de takt draagt bovendien bij aan en sterke reductie van de CO2 uitstoot. Ook geschikt voor opremix-systemen en olie-injectiesystemen. Draag bij aan een goed onderhoud van je boot en bestel voordelig online. Wij zorgen voor een snelle levering!