Lattenbodem boot

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Bedflex Rubber Eind Steun
    Normale prijs € 3,25 € 3,00
  2. Bedflex Verbindingsband voor 14 latten
    Normale prijs € 26,25 € 21,95
  3. 3D Mesh Ondermatras 80-140 x 200cm
    Normale prijs € 113,95 Vanaf € 98,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Nautic Gear levert de beste lattenbodems en matrassen voor de boot. Als u slaapt, verliest u veel vocht. Door het matras goed te ventileren, kan dit vocht op de juiste manier worden afgevoerd. Matrassen die niet goed geventileerd liggen, lopen de kans om beschimmeld te raken en muf te gaan ruiken. Dat wilt u niet; slapen aan boord moet comfortabel en gezond kunnen, en daar zorgen onze slaapsystemen voor. Een goede lattenbodem is de basis van een goede nachtrust aan boord!
Onze lattenbodems zijn eenvoudig zelf op de door u gewenste maat aan te passen. Dit flexibele systeem past dus altijd! Maar met alleen een lattebodem bent u er nog niet. Kijkt u eens bij onze collectie dekbedden van Marine Buisness.

Flexibele lattenbodem boot

De Bedflex flexible lattenbodem is een product dat speciaal ontworpen is voor het gebruik op een boot. Bedflex lattenbodems zijn zelf eenvoudig op maat te maken waardoor deze bodems overal passen. Doordat het frame vervangen is door flexible afstandsriemen blijft eventuele bergruimte onder uw lattenbodem makkelijk toegangkelijk. Deze flexibele Bedflex lattenbodems zijn gemaakt van 8mm dik beukenhout die in ondersteuningsrubbers vallen. Deze rubbers zijn ook nog eens instelbaar. De Bedflex flexibele lattenbodem voor uw boot is bij ons snel en voordelig verkrijgbaar!