Talamex Elektrische buitenboordmotor

Talamex
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Talamex TM 30 Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 194,95 € 164,95
 2. Talamex TM 40 Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 246,95 € 214,95
 3. Talamex TM 48 Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 244,95 € 212,95
 4. Talamex TM 58 Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 289,95 € 239,95
 5. Talamex TM 66 Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 331,95 € 287,95
 6. Talamex TM 86 Elektrische Buitenboordmotor 24 Volt
  Normale prijs € 386,95 € 318,95
 7. Talamex X150 60 Lbs Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 598,95 € 536,95
 8. Talamex X180 80 Lbs Elektrische Buitenboordmotor
  Normale prijs € 645,95 € 578,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kies voor een hoge kwaliteit met een Talamex elektrische buitenboordmotor van Nautic Gear! Wij leveren deze effectieve fluistermotoren in vijf varianten met verschillende vermogens. Afhankelijk van het gewicht van uw boot kunt u een model uitkiezen dat het beste past bij uw wensen. Met een bootgewicht tot wel 2200 kg zit u bij ons vrijwel altijd goed. De Talamex Elektrische buitenboordmotor elektrische buitenboordmotor is voor zowel de recreatieve watersporter als de sportvisser de ultieme uitkomst!
Met een Talamex elektrische buitenboordmotor doet u altijd een goede keus.

De prijs- kwaliteitsverhouding is er goed bij deze fluistermotoren. Ze zijn geschikt om zowel op zoet- zout als brakwater te gebruiken. Bij het gebruik op brak en zout water is het verstandig na het varen de motor met zout water af te spoelen.

Welke Talamex elektrische buitenboordmotor moet ik kopen?

De aanschaf van een elektrische buitenboordmotor doet u waarschijnlijk niet dagelijks en u wilt wel de juiste elektrische buitenboordmotor voor uw boot kopen.
Dus een beetje voorbereiding is goed om te doen. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze.
Vooraf is het wel van belang het volgende te weten:

Een grotere motor is meestal energiezuiniger dan een kleine fluistermotor. Dat zit zo: Wanneer u bijvoorbeeld 6 km per uur wilt varen zit u bij een kleine motor al snel in "gasstand" 5 terwijl u bij een wat zwaardere motor dan nog maar in stand 3 vaart. Daardoor gebruikt een zwaardere motor bij een lagere stand minder stroom omdat de efficiëntie groter is. Als u dan tevens bedenkt dat de prijsverschillen tussen de modellen niet zo groot zijn is het vaak verstandig een maatje groter te kopen dan u eigenlijk bedacht had.

Waarom zou iemand dan nog een kleine motor kopen? De kleinere elektrische buitenboordmotoren van Talamex worden vooral gebruikt wanneer er kleine stukjes worden gevaren in bijvoorbeeld een kleine boot, of wanneer u een motor zoekt voor trolling doeleinden. (Trolling is slepend vissen) Bij het trollen vaart u over het algemeen erg langzaam en dan is zo'n kleine motor net weer wat efficiënter en lichter, en dus toch interessant.
Daarnaast speelt het gewicht van uw boot mee evenals het oppervlak. Een lage boot vangt minder wind dan bijvoorbeeld een zeilboot met een huik en een mast waarbij de elektrische buitenboordmotor wordt gebruikt om de haven in- en uit te varen.

 • TM30: goed geschikt voor een kleine rubberboot met 2 kinderen of als lichte trollingmotor
 • TM40: prima elektrische buitenboordmotor voor kleine rubberboot met 2 kinderen en 1 volwassene of als lichte trollingmotor
 • TM48: goede keuze voor rubberboot met 2 kinderen en 2 volwassenen of voor een roeiboot of kleine zeilboot, bijvoorbeeld een BM-er of een Centaur qua maat
 • TM58: veel verkocht en aanbevolen model. Uitstekend geschikt voor varen met 2 kinderen en 2 volwassenen in een grotere rubberboot, stalen of houten boot. tot een lengte van 6 meter
 • TM66: elektrisch varen in optima forma. Geschikt als elektrische aandrijving voor kleine sloepjes, stalen of houten bootjes met 4 volwassenen, tot een lengte van 6 meter
 • TM86: 24 volt elektrische buitenboordmotor voor het zwaardere of langduriger werk. Let op 24 Volt!

Talamex elektrische buitenboordmotor TM 58: populaire keus!

Met een maximaal bootgewicht van 1850 kg is de Talamex TM58 de perfecte elektrische buitenboordmotor. Deze elektrische buitenboordmotor combineert robuustheid met degelijkheid. De motor levert 58 lbs stuwkracht bij 51 ampère en beschikt over 5 vooruit- en 3 achteruitversnellingen. Daarnaast kunt u met de Talamex TM58 overal varen dankzij zoet-, brak- en zoutwaterbestendigheid. De TM 58 is een van de meest verkochte, allround elektrische buitenboordmotoren.

Talamex elektrische buitenboordmotor: fluistermotor in optima forma

Met een Talamex elektrische buitenboordmotor vaart u fluisterstil over het water. Geen herrie van een 2- of 4 tact buitenboordmotor die de beleving overstemd. Daarnaast zijn er steeds meer gebieden waar men steeds meer inzet op elektrisch varen. Denk aan Amsterdam of delen van Giethoorn. Doordat elektromotoren steeds krachtiger en efficiënter worden wordt het steeds interessanter om elektrisch varen nader te overwegen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Onze klantenservice medewerkers hebben vaak zelf een watersport achtergrond en kunnen u goed adviseren.

Nautic Gear levert al meer dan 10 jaar watersportartikelen aan de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Vanuit ons eigen centrale magazijn leveren we direct uit eigen voorraad, ook de Talamex elektrische buitenboordmotoren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een accubak en 12v acculaders voor op de boot.

Waarom zou ik een Talamex buitenboordmotor bij Nautic Gear kopen?

Bij Nautic Gear zijn we een betrouwbare leverancier van Talamex buitenboordmotoren. We slaan onszelf niet graag op de borst, maar we mogen met recht zeggen dat we een uitstekende klantenservice bieden en dat onze kennis op het gebied van watersport groot is. Of onze klanten nu op zoek zijn naar een kleine buitenboordmotor voor een rubberboot of een krachtige buitenboordmotor voor een zeiljacht, we hebben een breed assortiment aan Talamex buitenboordmotoren beschikbaar die voldoen aan hun specifieke wensen en eisen. Ons team staat altijd voor u klaar om te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast bieden we scherpe prijzen en een snelle levering, zodat onze klanten snel kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst en zorgeloos het water op kunnen gaan. Bij onze online Watersportwinkel streven we er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en ze te voorzien van hoogwaardige producten.