Talamex Elektrische buitenboordmotor

Talamex
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Talamex TM 30 Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 194,95 € 169,95
 2. Talamex TM 40 Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 246,95 € 214,95
 3. Talamex TM 48 Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 244,95 € 212,95
 4. Talamex TM 58 Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 290,95 € 252,95
 5. Talamex TM 66 Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 331,95 € 288,95
 6. Talamex TM 86 Elektrische Buitenboordmotor 24 Volt
  Normale prijs € 386,95 € 336,95
 7. Talamex X150 60 Lbs Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 598,95 € 520,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 8. Talamex X180 80 Lbs Elektrische buitenboordmotor
  Normale prijs € 645,95 € 561,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kies voor een hoge kwaliteit met een Talamex elektrische buitenboordmotor van Nautic Gear! Wij leveren deze effectieve fluistermotoren in vijf varianten met verschillende vermogens. Afhankelijk van het gewicht van je boot kun je een model uitkiezen dat het beste past bij je wensen. Met een bootgewicht tot wel 2200 kg zit je bij ons vrijwel altijd goed. De Talamex elektrische buitenboordmotor is voor zowel de recreatieve watersporter als de sportvisser de ultieme uitkomst!
Met een talamex elektrische buitenboordmotor doe je altijd een goede keus.

De prijs- kwaliteitsverhouding is er goed bij deze fluistermotoren. Ze zijn geschikt om zowel op zoet- zout als brakwater te gebruiken. Bij het gebruik op brak en zout water is het verstandig na het varen de motor met zout water af te spoelen.

Welke Talamex elektrische buitenboordmotor moet ik kopen?

De aanschaf van een elektrische buitenboordmotor doe je waarschijnlijk niet dagelijks en je wilt wel de juiste elektrische buitenboordmotormotor voor je boot kopen.
Dus een beetje voorbereiding is goed om te doen. Wij helpen je graag met het maken van je keuze.
Vooraf is het wel van belang het volgende te weten:

Een grotere motor is meestal energiezuiniger dan een kleine fluistermotor. Dat zit zo: Wanneer je bijvoorbeeld 6 Km per uur wilt varen zit je bij een kleine motor als snel in "gasstand" 5 terwijl je bij een wat zwaardere motor dan nog maar in stand 3 vaart. Daardoor gebruikt een zwaardere motor bij een lagere stand minder stroom omdat de efficiëntie groter is. Als je dan tevens bedenkt dat de prijsverschillen tussen de modellen niet zo groot zijn is het vaak verstandig een maatje groter te kopen dan je eigenlijk bedacht had.

Waarom zou iemand dan nog een kleine motor kopen? De kleinere elektrische buitenboordmotoren van Talamex worden vooral gebruikt wanneer er kleine stukjes worden gevaren in bijvoorbeeld een kleine boot, of wanneer je een motor zoekt voor trolling doeleinden. (Trolling is slepend vissen) Bij het trollen vaar je over het algemeen erg langzaam en dan is zo'n kleine motor net weer wat efficiënter en lichter, en dus toch interessant.
Daarnaast speelt het gewicht van je boot mee evenals het oppervlak. Een lage boot vangt minder wind dan bijvoorbeeld een zeilboot met een huik en een mast waarbij de elektrische buitemboormotor wordt gebruikt om de haven in- en uit te varen.

 • TM30 > Goed geschikt voor een kleine rubberboot met 2 kinderen of als lichte trollingmotor
 • TM40 > Prima elektrische buitenboordmotor voor kleine rubberboot met 2 kinderen en 1 volwassene of als lichte trollingmotor
 • TM48 > Goede keuze voor rubberboot met 2 kinderen en 2 volwassenen of voor een roeiboot of kleine zeilboot, bijvoorbeeld een BM-er of een Centaur qua maat
 • TM58 > Veel verkocht en aanbevolen model. Uitstekend geschikt voor varen met 2 kinderen en 2 volwassenen in een grotere rubberboot, stalen of houten boot. tot een lengte van 6 meter
 • TM66 > Elektrisch varen in optima forma. Geschikt als elektrische aandrijving voor kleine sloepjes, stalen of houten bootjes met 4 volwassenen, tot een lengte van 6 meter
 • TM86 > 24 volt elektrische buitenboordmotor voor het zwaardere of langduriger werk. Let op 24 Volt!

Talamex elektrische buitenboordmotor TM 58, populaire keus!

Met een maximaal bootgewicht van 1850 kg is deTalamex TM58 de perfecte elektrische buitenboordmotor. Deze elektrische buitenboordmotor combineert robuustheid met degelijkheid. De motor levert 58 lbs stuwkracht bij 51 ampère en beschikt over 5 vooruit- en 3 achteruitversnellingen. Daarnaast kun je met de Talamex tm58 overal varen dankzij zoet-, brak- en zoutwaterbestendigheid. De TM 58 is een van de meest verkochte, allround electrische buitenboordmotoren.

Talamex elektrische buitenboordmotor. Fluistermotoren in optima forma

Met een Talamex elektrische buitenboordmotor vaar je fluisterstil over het water. Geen herrie van een 2- of 4takt buitenboordmotor die de beleving overstemd. Daarnaast zijn er steeds meer gebieden waar men steeds meer inzet op elektrisch varen. Denk aan Amsterdam of delen van Giethoorn. Doordat elektomotoren steeds krachtiger en efficiënter worden wordt het steeds interessanter om elektrisch varen nader te overwegen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Onze klantenservice medewerkers hebben vaak zelf een watersport achtergrond en kunnen u goed adviseren.

Nautic Gear levert al meer dan 10 jaar watersportartikelen aan de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Vanuit ons eigen centrale magazijn leveren uit eigen voorraad, ook de Talamex elektrische buitenboordmotoren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld accubakken en acculaders voor de boot op 12 volt