Bekerhouders

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Terwijl je heerlijk geniet op het dek van het mooie weer en de rustige omgeving wilt je af en toe ook een lekker drankje nuttigen. Met een bekerhouder voor je boot zorg je voor een verhoogde mate van comfort aan boord. Je kunt je drankje eenvoudig plaatsen in de houder zodat je jouw handen vrij hebt voor andere zaken. Je kunt een bekerhouder voor je boot aanschaffen in diverse materialen en kleuren, wij hebben voor ieder wat wils. Bij Nautic Gear vind je alles voor een comfortabele en veilige vaart met je boot.

Bekerhouder boot RVS

Even je drankje wegzetten in een stevige houder terwijl je een duik neemt in het heerlijk verfrissende water. Het kan met de RVS bekerhouder voor je boot van Nautic Gear! Wij bieden dragers voor zowel op- als inbouw. Voor een esthetische afronding is onze opbouw variant inklapbaar. De houder is gemakkelijk te monteren door middel van schroefgaten aan de achterzijde. Kies je voor onze opbouw RVS bekerhouder voor je boot, dan heb je geen last van uitstekende onderdelen. Een prettige vaart begint in de webwinkel van Nautic Gear!

Bekerhouder boot inbouw

Profiteer van een scherpe prijs door je inbouw bekerhouder voor je boot te kopen in de webwinkel van Nautic Gear. Voor een optimale afvoer van regenwater is de houder voorzien van een 11 mm dikke slangtule aan de onderzijde. Een uiterste corrosiebestendigheid wordt gegarandeerd door het toegepaste RVS 304. De inbouw bekerhouder voor je boot heeft een totale hoogte van 110 mm en een totale diameter van 107 mm. Je plaatst eenvoudig een glas, blikje of flesje in de houder zodat je jouw handen vrij hebt voor andere zaken. Kijk voor stevige glazen en kopjes eens bij ons scheepsservies.

Bekerhouder boot kopen

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je in onze webwinkel gemakkelijk een bekerhouder voor je boot kopen. Daarnaast bieden wij nog tal van andere producten om jouw comfort aan boord te verhogen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koelkast boot om je drankjes lekker koel te houden. Heb je nog vragen over het kopen van een bekerhouder voor je boot? Dan adviseren wij je om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Ons vakkundige personeel staat graag voor je klaar.