Scheepsklokken

Scheepsklokken

Scheepsklok

Geef de stuurhut van je boot een stoer uiterlijk met een multifunctionele scheepsklok. Bij Nautic Gear heb je veel keuze, we hebben klokken met baro-, thermo- en hygrometers. Verder bieden we je klokken met radiostiltes en getijden. Zo check je eenvoudig de tijd, temperatuur, luchtdruk en -vochtigheid. Het controleren van radio-stiltezones en de getijden voor hoog en laag water is ook mogelijk. De scheepsklok is door het sterke materiaal - vaak RVS - bestand tegen zoet en zout water.

Talamex scheepsklok

Opvallend door het authentieke design en de vele mogelijkheden is een Talamex scheepsklok. De klokken zijn onder andere verkrijgbaar in een gepolijste messing, verchroomde of mat zwarte uitvoering. De meters in de klokken zijn duidelijk en eenvoudig leesbaar. Naast de Talamex scheepsklok hebben we bij Nautic Gear een ruime selectie handige bootaccessoires. We staan voor je klaar met deskundig advies voor de juiste keuze.

Scheepsklok kopen

Je kunt voor je boot een scheepsklok kopen of voor jezelf een watersport horloge aanschaffen. Beide zijn tevens een mooi cadeau voor de watersport liefhebber. Wil je graag een scheepsklok kopen bij Nautic Gear? Wij leveren snel! Je kunt bij ons eenvoudig online bestellen en zelf je koeriersdienst kiezen, of je product ophalen bij onze vestiging in Ede.