scheepsklok

Scheepsklokken

Voorzie je dashboard van een stoer uiterlijk met een stijlvolle scheepsklok. Met hyro-, baro- en thermometers is de keuze ruim. Daarnaast beschikt ons assortiment over klokken met radiostiltes en getijden. Op deze manier kun je eenvoudig verschillende onderdelen zoals temperatuur, vochtigheid, luchtdruk en tijd bekijken. Daarnaast geven deze klokken radio-stiltezones en getijden met de waterstand aan. Dankzij het veelal gebruikte RVS-materiaal is een scheepsklok zowel zoet- als zoutwater bestendig.

Talamex scheepsklok

Ben je op zoek naar een klok met vele mogelijkheden en een stijlvol design? Kies dan voor een Talamex scheepsklok van Nautic Gear! Dit onmisbare hulpmiddel mag niet ontbreken tussen je bootaccessoires. De klok is leverbaar met verschillende functies en in diverse kleuren. Kies een Talamex scheepsklok die het beste bij jouw wensen past en profiteer van advies op maat van de deskundige klantenservice van Nautic Gear!

Vion scheepsklok

Kies voor een traditionele Vion scheepsklok wanneer je op zoek bent naar robuustheid en stijl. Met een degelijke kwaliteit en een ruim aanbod aan watersportartikelen is Vion uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf in de branche. De Vion scheepsklokken zijn leverbaar in diverse diameters en kleuren. Het merk kenmerkt zich door de rode en blauwe wijzers. Je kunt een Vion scheepsklok aanschaffen met radiostiltes, baro-, thermo- en hygrometer. Bekijk ons assortiment online!

Scheepsklok kopen

Wanneer jij in het bezit van een boot bent kun je bij Nautic Gear een scheepsklok kopen voor de scherpste prijs. Met een snelle levering geniet jij binnen korte tijd van een klok op je boot! Daarnaast heb je bij ons een ruime keuze uit diverse modellen met verschillende opties. Bij Nautic Gear kun je een scheepsklok kopen voor je boot en profiteren van persoonlijk advies van een deskundige klantenservice! Bestel snel en eenvoudig online via onze website!