Scheepsservies  Northwind

Scheepsservies Northwind

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Scheepsservies Northwind

Het scheepsservies Northwind van Marine Business is "onbreekbaar" en vaatwasserbestendig. Het design van het Northwind scheepsservies doet denken aan verre tochten, hoge golven met als beloning een heerlijk gedekte tafel met stijlvol scheepsservies. Het scheepse Navy blauw in combinatie met fris wit geeft een fris een stijlvol uiterlijk aan dit Northwind servies. Het windroos ontwerp vindt u terug op nagenoeg alle items van dit scheepsservies. In het oog springen onmiddelijk de vierkante dinner borden maar ook de mokken zijn er in het oog springend.

Northwind onbreekbaar scheepsservies

Northwind scheepsservies is onbreekbaar terwijl het iets lichter is dan de andere serviezen van Marine Business. Het handige van het Northwind servies is dat het goed stapelbaar is en dat bijvoorbeel de vierkante borden erg weinig opbergruimte innemen. Een aanrader is het 24-delige bestek. Het sluit naadloos aan bij het servies en de windroos-tekening komt terug is de handvatten van het scheepsbestek.

"Onbreekbare" glazen met Windroos afbeelding

Al jaren zijn met name de glazen uit de Nortwind scheeppservies serie zeer gewild. De windroos afbeelding komt terug op elk glas. Of het nou een waterglas is of een frisdrankglas is.

24 Delige Scheepsserviesset Northwind

Natuurlijk kun je naar wens elk deel van een serie scheepsservies los kopen. Handig is om een 24 of 16 delige scheepsserviesset van het type Northwind te overwegen. Zo haalt u snel en eenvoudig de basis in huis en u krijgt een handige opbergtas meegeleverd. Vindt u een 24-delig scheepsservies te uitgebreid? dan is het handig te weten dat er ook een 16-delig scheepsservies van het type Northwind verkrijgbaar is. Heeft u hulp nodig bij het bestellen of heeft u een vraag? belt u ons dan wij helpen u graag!