Jobe Funtube

Jobe Funtube

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met de Jobe funtube zul je altijd plezier op het water beleven. De Jobe funtube is beschikbaar in verschillende modellen. Er zijn ronde, vierkante, stoel- en banaanvormige modellen. De funtubes zijn gemaakt van ontzettend sterk materiaal waardoor deze garant staan voor jarenlang plezier! Dankzij de variatie in modellen en vormen zijn de funtubes uitermate geschikt voor jong en oud. Iedereen gaat plezier beleven met de Jobe funtube! Bestel de funtubes eenvoudig online bij Nautic Gear, dé specialist op het gebied van watersport artikelen!

Jobe funtube 2 persoons

Plezier voor jong en oud beleef je met de Jobe funtube 2 persoons. Doordat er plek is voor 2 personen in deze funtube heb je elkaar nodig om stabiel te blijven zitten. Dit maakt de ervaring nóg leuker! De funtubes zijn uitgerust met verschillende handvatten om jezelf goed vast te houden op het wilde water. De Jobe funtube 2 persoons is er in veel modellen, zo bieden wij voor ieder wat wils! Bekijk ons gehele assortiment voor alle funtubes.

Jobe funtube Thunder

De driehoekige vorm van de Jobe funtube Thunder zorgt voor een geweldige ervaring op het water. De tube heeft vier verschillende handvatten voor een goede grip. Hij is leverbaar in twee verschillende kleuren namelijk rood-blauw en rood-zwart. De tube is voorzien van waterafvoer en een Boston veiligheidsventiel, hierdoor zal hij niet zomaar leeg lopen. Ga je een rubberboot kopen? De Jobe funtube Thunder is een van de meest populaire modellen die je achter een rubberboot vast kunt maken. Bestel de funtube in onze webshop waar je tevens nog veel meer watersportartikelen kunt vinden!

Jobe funtube kopen

Je kunt heerlijk vertoeven op het water door een Jobe funtube te kopen bij Nautic Gear. Met de funtube kan je ontzettend veel actie en snelheid beleven op zelfs de meest rustigste wateren. Door de vier stevige handvatten kun je jezelf in positie houden, zodat je niet snel van de funtube afvalt. Maar ach, maakt dat iets uit? Het gaat om het plezier maken! Vergeet niet om ook je waterski- en funtube lijnen bij te bestellen! Een Jobe funtube kopen doe je bij dé watersportartikelen specialist van Nederland: Nautic Gear!