Koelboxen

Koelboxen

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Dranken en voedsel blijven goed geconserveerd met een koelbox op je boot. Bij Nautic Gear heb je de keuze uit modellen van verschillende formaten. Zowel eenvoudige boxen als koelers met een compressor behoren tot de mogelijkheden. Tijdens het varen in de zomer is het belangrijk om niet alleen je hoofd maar ook je dranken koel te houden. En met koel bedoelen wij dan ook echt koel! Met een Dometic Coolfreeze koelbox op je boot kun je bijvoorbeeld zelfs diepvriezen tot min 18 graden.

Koelbox boot 12v

Zodra je een gewone koelbox een paar keer opent merk je al gauw dat de inhoud in temperatuur stijgt. Door je koelbox op je boot op een 12v spanning aan te sluiten, heb je dit probleem niet meer. De koel- of vriestemperatuur blijft constant, zodat je lekker kunt blijven genieten van lekkere koude drankjes op je dek. Want zeg nou zelf, je wilt je gasten toch het beste van het beste serveren? Een koelbox op je boot met 12v aansluiting neemt al je zorgen weg. Combineer deze met een bekerhouder boot voor optimaal gemak.

Elektrische koelbox boot

Zorg ervoor dat je op alles bent voorbereid door een elektrische koelbox voor je boot te bestellen bij Nautic Gear! Zo weet je zeker dat je voedsel en (fris)dranken op de meest aangename temperatuur blijven tijdens je reis. Als je genoeg ruimte aan bord hebt, kun je bij ons zelfs een koelkast boot bestellen. Dat is zeker handig wanneer je voor langere tijd op reis gaat. Een koelkast bestel je, net als een elektrische koelbox voor je boot, uit het ruime assortiment van Nautic Gear.