Ontvochtiger boot

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

luchtvochtigheid blijft dan tussen de 45 en 65%, wat bijdraagt aan een prettig klimaat aan boord. Combineer de ontvochtiger voor je boot met antivries boot en bereid je optimaal voor op de winter!

Ontvochtiger boot Absodry

De naam zegt het al; de ontvochtiger voor je boot van Absodry houdt het aan boord aangenaam droog. Dit Zweedse kwaliteitsproduct wordt inclusief vulling geleverd. Navullingen kun je bij Nautic Gear eenvoudig mee- of nabestellen. Naast ontvochtiger voor je boot van Absodry verkopen we in onze webshop International antifouling. Dit is een coating voor schepen om ongewenste aangroei te voorkomen.

Ontvochtiger boot kopen

Wil je graag ontvochtiger voor je boot kopen? Dat kan eenvoudig online bij Nautic Gear! We zorgen voor een snelle levering. Heb je nog vragen over de ontvochtiger of de navulling? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij staan voor je klaar met deskundig advies op het gebied van de watersport. Houd het ook in de winter aangenaam aan boord door ontvochtiger voor je boot te kopen bij Nautic Gear!