Pompen voor de boot

Pompen
Highlights

Wanneer je een boot heb heb je een pomp aan boord. Op een boot worden verschillende pompen gebruikt die elk hun eigen doel hebben. Bij Nautic Gear verkopen we een groot aantal verschillende pompen voor de boot. De meeste pompen voor de boot leveren we uit eigen voorraad. Heeft u vragen over een specifiek bootpomp? Dan helpt onze klantenservice je graag!

Welke bootpomp moet ik kopen?

Het kopen van een pomp voor uw boot hangt natuurlijk af wat voor soort pomp u wilt aanschaffen.Op een doorsnee motorboot of zeilboot worden vaak een aantal verschillende pompen gebruikt.Dit kunnen elektrische modellen zijn of handpompen. De meeste voorkomende pomp op een boot is de zogenaamde bilgepomp of handlenspomp. Bij Nautic Gear bieden we een brede range van dit soort boot pompen aan. De pompen zijn onderverdeelt naar soort zodat de bootpompen helder gerangschikt bij elkaar staan. Zo vindt u wanneer u een bootpomp wilt kopen snel het juiste model. Zou u hulp nodig hebben bij de aanschaf van een boot pomp dan helpt onze klantenservice u graag.

Bent u op zoek naar een drinkwaterpomp voor de boot ? Dan vindt u op deze pagina niet alleen al onze drinkwaterpompen maar ook een heldere uitleg waar u op moet letten bij het kopen van zo’n pomp.

Elektrische pomp boot?

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische pomp voor uw boot dan vindt u bij Nautic Gear een zeer breed assortiment elektrische pompen voor uw boot.
De meest bekendste en gekochte zijn natuurlijk de elektrische bilgepomp en de elektrische drinkwaterpomp voor de boot.

Maar ook voor tal van andere elektrische pompen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan elektrische lenspompen, elektrische vuilwaterpompen of dieselpompen.

Boot pomp kopen? De voordelen van Nautic Gear

De voordelen van Nautic Gear: Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe pomp (bekijk eens ons assortiment Jonson Pump) voor uw boot helpen wij u graag. We doen dat met de volgende voordelen voor u:

  • Directe levering van uw boot pomp uit voorraad
  • Voor cut-off tijd besteld, volgende werkdag thuis
  • 2 jaar garantie op elke pomp
  • Ruime retourregeling
  • Deskundige klantenservice die u elke werkdag graag helpt met het kiezen van de juiste boot pomp

Het assortiment boot pompen breidt zich telkens uit. Zoek u een bootpomp die u bij ons mist? Laat het ons dan weten.  Bent u op zoek naar andere bootaccessoires of zoekt u een goed adres om bijvoorbeeld een dieptemeter kopen? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment dieptemeters online.