Handlenspomp

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Pomp met gemak de bilge van je boot leeg met een handlenspomp van Nautic Gear! Het grote voordeel van deze pompen is dat je geen elektriciteit nodig hebt. Zo kun je altijd en overal water wegpompen. Maar ook als je elektra is uitgevallen werkt een handlenspomp nog steeds. Daarom is het raadzaam in elke boot standaard een handlenspomp te monteren met een aanzuigslang die uitkomt in de bilge. Zou u onderweg in de problemen komen dan heeft u altijd een handlenspomp die in geval van nood het verschil kan maken! De handlenspomp is leverbaar in verschillende groottes, zodat je in iedere hoek water kunt wegpompen. Wij leveren een pompen die van 30 centiliter per slag tot wel 100 liter per minuut wegpompen. Bekijk ons uitgebreide online assortiment!

Handlenspomp boot

Goed voorbereid beginnen aan je vaartocht? Vergeet dan niet een handlenspomp voor je boot aan te schaffen. Hiermee haal je met gemak water uit je bilge, kuip of bodem van je schip. Voor zowel je sloep als rubberboot zijn de handlenspompen handig in gebruik. Wij hebben een ruim aanbod verschillende pompen in ons assortiment. Met een handlenspomp in je boot kom je niet voor onaangename verrassingen te staan wat betreft ongewenst water.

Handlenspomp werking

Geen elektriciteit aan boord? Kies dan voor een handlenspomp. De werking ervan is simpel: het uiteinde van de pomp plaats je op de plek in het ongewenste water, en met behulp van pompbewegingen haal je het water via de slang weg. Wanneer je het water via een lange weg moet wegpompen, kun je bij ons diverse slangen aanschaffen. Een andere handlenspomp werking is door middel van een membraan. Deze pomp wordt aangedreven door een zuiger die op en neer beweegt.

Handlenspomp kopen

Wanneer je prioriteit geeft aan veiligheid en comfort aan boord is een handlenspomp kopen bij Nautic Gear een verstandige keuze. Mocht er een lek in je boot komen, dan kun je het water gemakkelijk wegpompen zonder dat hier elektriciteit voor nodig is. Wij verkopen pompen van verschillende merken en groottes voor scherpe prijzen. Hierdoor zit er zeker een passend model tussen voor jouw boot. Bij Nautic Gear kun je eenvoudig online een handlenspomp kopen. Wij zorgen voor een scherpe prijs en snelle levering!