Starbrite

Starbrite

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met de onderhoudsproducten van Starbrite houdt je je boot in tip top conditie! Voor vrijwel elke poets of schoonmaakklus heeft Starbrite het juiste product. Wij leveren de meestverkochte prodcuten direct uit voorraad.De Starbrite bootcleaners en poetsmiddelen zijn daarbij het meest verkocht.

Het mooie van de Starbrite Marine Polish is dat door de toevoeging van PTEF Polymeren een zeer gladde laag achter waardoor vuil en vet zich veel minder snel aan het oppervlak kan hechten. Hierdoor blijft u boot langer glanzen dan die van uw buurman.. Tenzij deze ook dezelfde verstandige keuze maakt als u!

Starbrite staat niet voor niks al jaren aan de top. De hoogwaardige kwaliteit die u koop met de aanschaf van Starbrite producten is inmiddels toonaangevend in de markt! Heeft u vragen over Starbrite poetsmiddelen, bootwax of andere producten? Wij helpen u graag!

Starbrite antifouling remover

Het verwijderen van antifouling is van alles waarschijnlijk de klus waar u het meest tegenop ziet.. En dat begrijpen we. Eindeloos krabben, schuren aan de onderkant van uw boot is geen prettig vooruitzicht. Zeker niet ik een koude tochtige hal of buiten op de kant in februari / maart.

Starbrite antifouling remover maakt het u een stuk eenvoudiger! Dit absoluut veilige, PH neutrale afbijtmiddel helpt u bij het verwijderen van oude lagen antifouling. Het bevat geen zuren of logen die uw boot kunnen aantasten.
Het verwijderd of beschadigd de gelcoat niet. Droogt nioet snel uit en kan ook bij temparaturen onder 0 graden celcius gebruikt worden!.

Het is veilig voor Polyester, Metaal en hout. Starbrite antifouling remover brengt u aan met een kwast of verfroller, u laat het 4 tot 12 uur inwerken en daarna verwijderd u de oude antifouling eenvoudig met een steek- of plamuurmes. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen: Een helse klus wordt met dit product een stuk eenvoudiger!

Starbrite Antivries

Starbrite Antivries is een antivries die vervuiling en bevriezing van uw drinkwatersysteem, directgekoelde scheepsmotor, toiletten en boilers voorkomt. Starbrite antivries bevat corrosieremmende middelen die er voor zorgen dat aluminium, koper, soldeermetaal en messing ook tijdens de winter beschermd worden. Starbrite antivries tast pakkingen en impellers niet aan en kan veilig geloosd worden.