Starbrite

Starbrite
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. Starbrite Ultimate Aluminium Beschermer Spray 650 ml
  Normale prijs € 33,95 € 32,95
 2. Starbrite Polyester Kleurhersteller 500 ml
  Normale prijs € 27,95 € 26,95
 3. Starbrite Motorontkalker 1 Liter
  Normale prijs € 29,95 € 27,95
 4. Star Brite Ultimate Watervlekken Verwijderaar
  Normale prijs € 24,95 € 23,95
 5. Star Brite Impregneermiddel op Waterbasis Spray 650 ml
  Normale prijs € 29,95 € 28,95
 6. Starbrite Anti-Insecten Spray 500 ml
  Normale prijs € 20,05 € 18,95
 7. Starbrite Salt Off Zoutbeschermer 1 liter
  Normale prijs € 39,95 € 36,95
 8. Starbrite Salt Off Applicator
  Normale prijs € 37,95 € 35,95
 9. Goede Keus!
 10. Starbrite Schrob Set - Handgreep met 3 Pads
  Normale prijs € 16,05 € 14,95
 11. Starbrite Microfiber Doeken Set 3-pack
  Normale prijs € 15,05 € 13,95
 12. Starbrite Microfiber Doeken Set 2-pack
  Normale prijs € 15,05 € 13,95
 13. Starbrite Teak Scrub Aluminium Spons
  Normale prijs € 7,15 € 4,95
 14. Starbrite Scrub Pad met Handgreep Wit Zacht
  Normale prijs € 11,95 € 10,95
 15. Starbrite Scrub Pad met Handgreep Rood Medium
  Normale prijs € 11,95 € 10,95
 16. Starbrite Scrub Pad met Handgreep Zwart Grof
  Normale prijs € 11,95 € 10,95
 17. Starbrite Epoxy Putty Stick
  Normale prijs € 27,95 € 24,95
 18. Starbrite Uitschuifbare Steel 91–183 cm
  Normale prijs € 37,95 € 35,95
 19. Starbrite Uitschuifbare Steel Heavy-Duty 91–183 cm
  Normale prijs € 59,90 € 52,95
 20. Starbrite Verstelbare Adapter voor Uitschuifbare Steel
  Normale prijs € 11,95 € 10,95
 21. Starbrite Oliefilterklem
  Normale prijs € 24,95 Vanaf € 23,95
 22. Starbrite Smeerpistool voor Schroefasvet
  Normale prijs € 44,95 € 42,95
 23. Starbrite Verlengstuk voor Smeerpistool
  Normale prijs € 18,95 € 17,95
 24. Starbrite Ergonomische Trekker
  Normale prijs € 9,95 € 8,95
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Met de onderhoudsproducten van Starbrite houd je je boot in tip top conditie! Voor vrijwel elke poets- of schoonmaakklus hebben ze het juiste product. Wij leveren de meestverkochte producten direct uit voorraad. De Starbrite bootcleaners en poetsmiddelen zijn daarbij het meest verkocht. Starbrite staat niet voor niks al jaren aan de top. De hoogwaardige kwaliteit die gekocht wordt met de aanschaf van Star Brite producten is inmiddels toonaangevend in de markt! Heeft u vragen over poetsmiddelen, bootwax of andere producten? Wij helpen graag!

Bekijk vooral ook onderstaand filmpje met een top vijf Starbrite producten:

Starbrite Reinigers, Cleaners, Polishers en Shampoo's

Het merk biedt een breed scala aan schoonmaakmiddelen, reinigers en shampoo's. Veel van de schoonmaakproducten bevatten een PTEF toevoeging. Deze PTEF® zorgt voor een niet-plakkerige en gladde laag en biedt en langdurige bescherming tegen aanhechting. PTEF® is het geregistreerde handelsmerk van Starbrite voor polytetrafluorethyleen. Bekijk de lijst hieronder voor een overzicht van een klein deel van de collectie:

Starbrite Bootreinigers en Starbrite Bootshampoo

De starbrite bootreinigers- en shampoo's zijn bedoeld om de boot er weer als nieuw bij te laten liggen. Voor alle delen die je aan boord kunt bedenken heeft het merk wel gedacht aan een reiniger die het mooiste resultaat oplevert. De bootshampoo met of zonder citrusgeur en de premium cleaner & wax zijn voornamelijk bedoeld voor algemeen gebruik. De antislip dekreiniger is speciaal gericht op ondergronden met een speciale antislip oppervlak. Daarnaast bevat het Starbrite assortiment ook speciale doek- en bootkappenreinigers, bilgereinigers, motorontkalker en meer. Ook is er gedacht aan middelen die speciaal zijn ontwikkeld voor de beste werking op specifieke materialen. Denk hierbij aan vinyl shampoo, aluminium reiniger, chroom reiniger en polyester kleurhersteller.

Starbrite (Super) Romp- en Bodemreiniger

Eén van de meest populaire producten van Starbrite is de Star Brite romp- en bodem reiniger (hull cleaner) of de Starbrite super romp- en bodem reiniger (of onderwatership reiniger). Deze laatste wordt ook wel "Star brite Boat Bottom Cleaner" genoemd en is geschikt voor de meest hardnekkige vaaraanslag (zeepokken bijvoorbeeld). Beide zijn bedoeld, zoals de naam al weggeeft, om de aanslag onder de waterlijn aan te pakken. Beide zijn verkrijgbaar als flacon uitvoering en spray uitvoering en in 1-liter en 3,78-liter verpakking te verkrijgen.

Starbrite Zwarte Strepen Reiniger

Aangezien grote delen van een boot of schip vaak wit zijn, worden zwarte strepen vaak al snel zichtbaar en storend. Deze strepen ontstaan voornamelijk bij het aanmeren en door lekstrepen van afgelopen water. De Starbrite zwarte strepen reiniger is het ideale middel om de boot vrij van zwarte strepen te maken.

Starbrite Marine Polish

Het mooie van de Marine Polish is dat er, door de toevoeging van PTEF Polymeren, een zeer gladde laag achter gelaten wordt. Hierdoor kan vuil en vet zich veel minder snel aan het oppervlak hechten en blijft uw boot langer glanzen dan die van de buurman. Tenzij, deze ook dezelfde verstandige keuze maakt als u!

Starbrite Teak Producten

Starbrite is ook een ster in het aanpakken van teak materialen en oppervlakken. Soms heeft het teak dek of tafel wat extra onderhoud nodig. Daarnaast wil je je producten van hoge kwaliteit teak zo mooi mogelijk houden. De aanschaf van de Starbrite teak sealer, teak olie of teak reiniger is daarom geen overbodige luxe. De teak sealer is verkrijgbaar in verschillende 'kleuren' waaronder:

 • Teak Sealer Clear
 • Teak Sealer Natural Light
 • Teak Sealer Classic Teak

Onderhoud de teak lagen goed zodat ze hun glans en nieuwigheid blijven houden.

Starbrite Antifouling Remover

Het verwijderen van antifouling is van alle bootklussen waarschijnlijk de klus waar men het meest tegenop ziet. En dat begrijpen we. Eindeloos krabben en schuren aan de onderkant van de boot is geen prettig vooruitzicht. Zeker niet in een koude, tochtige hal of buiten op de kant in februari/maart. Starbrite antifouling remover maakt het een stuk eenvoudiger! Dit absoluut veilige, PH-neutrale afbijtmiddel helpt u bij het verwijderen van oude lagen antifouling. Het bevat geen zuren of logen die de boot kunnen aantasten. Het verwijdert of beschadigt de gelcoat niet, droogt niet snel uit en kan ook bij temperaturen onder 0 graden Celcius gebruikt worden! Het is veilig voor polyester, metaal en hout. Starbrite antifouling remover kan het beste aangebracht worden met een kwast of verfroller. Laat het vier tot twaalf uur inwerken en verwijder vervolgens de oude antifouling eenvoudig met een steek- of plamuurmes. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen: een helse klus wordt met dit product een stuk eenvoudiger!

Starbrite Antivries

Starbrite Antivries is een antivries die vervuiling en bevriezing van het drinkwatersysteem, direct gekoelde scheepsmotor, toiletten en boilers voorkomt. Starbrite drinkwater antivries bevat corrosieremmende middelen die er voor zorgen dat aluminium, koper, soldeermetaal en messing ook tijdens de winter beschermd worden. De antivries tast pakkingen en impellers niet aan en kan veilig geloosd worden.

Starbrite Kopen in Nederland

Starbrite bootreinigers en andere schoonmaak- of onderhoudsmiddelen voor de boot koop je natuurlijk bij Nautic Gear. Vergeet niet alle accessoires zoals de scrub pads en doeken te bekijken. Alle benodigdheden voor het onderhouden en reinigen van de boot vind je hier online en worden snel bij u thuis bezorgd. Het plaatsen van de bestelling is super eenvoudig en wij gaan direct aan de slag zodra wij de order ontvangen. Zodra wij de Star Brite Nederland producten hebben verzonden of klaar hebben gezet om op te halen, ontvangt u hierover bericht.

Bent u er klaar voor om de boot eens goed onder handen te nemen en heeft u vragen over de Star Brite producten, neem dan gerust contact op met ons team van experts via de klantenservice!